Dubrovnik

Ryhmä ihmisiä ilmapallojen kera postailla.
Tule mukaan Naisten Pankin toimintaan Dubrovnikissa!

Naisten Pankin Dubrovnikin paikallisryhmä on toiminut vuodesta 2014, mutta viime vuosina toiminta on kasvanut myös Kävele Naiselle Ammatti tapahtuman lisäksi muihin tapahtumiin.

Dubrovnikin paikallisryhmässä on aktiivisina toimijoina kroatialaisia, suomalaisia sekä muita Dubrovnikissa sekä sen lähialuille pysyvästi asuvia mm. Australiasta, Englannista, Saksasta, USA:sta sekä muista Pohjoismaista.

Vuoden päätapahtuma on Kävele Naiselle Ammatti, mutta uusina osallistumismuotoina mm. Lukupiiri, Lue Naiselle Ammatti -tapahtuma, Hyväntekeväisyys Illalliset ja Lounaat sekä erilaiset digitapahtumat.

Toiminta on hyvin vapaamuotoista ja kaikki pääsevät vaikuttamaan vuoden tapahtumiin ja tempauksiin. Tapahtumissamme kielinä mm. ovat suomi, englanti, kroatia, saksa ja ruotsi.

Tervetuloa mukaan kaikki, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja tukemaan heidän yrittäjyyttään.

Dubrovnikin tapahtumista saat parhaiten tietoa Facebook-sivumme kautta.

Tapahtumamme 

Dubrovnikin paikallisryhmän vetäjänä toimii Samantha Todd

Lisätietoja sähköpostilla: dubrovnik@naistenpankki.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.