Toisenlainen Lahja

Anna tärkeälle ihmiselle lahjaksi Naisten Pankin Toisenlainen Lahja. Lahjoista saat annettavaksi perinteiset tai sähköiset kortit lahjansaajalle Suomessa, ja samalla autat naisia kehitysmaissa.

Hanki Naisten Pankin Toisenlainen Lahja verkkokaupasta >>

Naisten Pankin eettisillä lahjoilla tuetaan kestävällä tavalla naisia ja heidän perheitään. Naisten toimeentulon parantuessa lisääntyvät koko yhteisön tulot. Naisten tukeminen on tärkeimpiä keinoja köyhyyden poistamiseksi.

Anna lahjaksi Stipendi tytölle 25 €

Tämän lahjan avulla tuetaan heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen koulunkäyntiä. Tyttöjen peruskoulutus on ratkaisevan tärkeää, sillä koulutettu nainen pystyy huolehtimaan paremmin itsestään sekä perheestään ja hänellä on paremmat mahdollisuudet toimeentuloon tulevaisuudessa.

 

Anna lahjaksi Ammatti 30 €

Anna naiselle Ammatti

Anna Ammatti-lahja kehitysmaan naiselle, joka usein kantaa vastuun koko perheen hyvinvoinnista. Lahjalla autat naisia saamaan ammattiin valmistavaa koulutusta tai tukea pienyrityksen perustamiseen.

 

Anna lahjaksi Yrittäjyyskoulutus 50 €

Anna lahja, jolla tuetaan naisten yrittäjyyskoulutusta kehitysmaissa. Lahjalla autat pienyrittäjiä saamaan tarvittavaa Yrittajyyskoulutus-korttikoulutusta yrittäjyydestä sekä tuotteiden myynnistä, markkinoinnista ja esillepanosta tai pakkaamisesta. Bisneskoulutuksen avulla nainen kehitysmaissa saa tarvittavat eväät toimivan liiketoimintasuunnitelman tekoon ja menestyvän liiketoiminnan harjoittamiseen.

 

Anna lahjaksi Pienlaina 75 €

Anna lahja, jolla tuetaan naisten pienlainatoimintaa kehitysmaissa. Lahjan Lahjaksi pienlaina naisellehinta on 75 €, mutta kyläpankeista saatavien lainojen summat vaihtelevat kymmenistä euroista satoihin euroihin lainansaajan elinkeinosta ja tarpeesta riippuen. Parhaimmillaan lahjoituksesi parantaa useamman naisen elämää, sillä kun laina on maksettu kyläpankille takaisin, se voidaan lainata seuraavalle naiselle.

Anna lahjaksi Naisten Pankin Osake 750 €

Liity Naisten Pankin osakkaaksi! Naisten Pankin osakkeiden ansiosta pystytään Liity Naisten Pankin osakkaaksitukemaan kyläpankki- ja osuuskuntatoimintaa kehitysmaissa, minkä avulla kokonaisten yhteisöjen hyvinvointi kasvaa. Osakkaana saat ajankohtaista tietoa Naisten Pankin työstä niin kotimaassa kuin kohdemaissamme sekä nimesi tai yrityksesi nimen osakaslistalle.

Auttamalla naisen toimeentulon alkuun, hyötyy siitä hänen perheensä, ja usein myös koko kyläyhteisö. Naisten Pankin Toisenlaisella Lahjalla tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa.

Toisenlaisen Lahjan esite

Tilaa Naisten Pankin eettiset lahjat verkosta tänään ja autat naisia kehitysmaissa! ->