Tule kumppaniksi Naisten Pankille

Hymyilevä nainen istuu vihko kädessä. Taustalla useita iloisia ihmisiä.

Lahjoita

euroa


Naisten koulutus ja yrittäjyys on avain naisten aseman parantamiseksi.

Yritys, jonka kanssa teemme yhteistyötä

  • noudattaa YK:n kestävän kehityksen periaatteita.
  • noudattaa tasapuolisesti ja yhtäläisesti työsopimusten ehtoja
  • estää työntekijöiden kaikenlaisen syrjinnän
  • huolehtii työturvallisuudesta ja -terveydestä
  • huolehtii ympäristönsuojelusta sekä jätteiden käsittelystä, lajittelusta ja kierrätyksestä

Monipuolinen ja vastuullinen yrittäminen on tehokas tapa vähentää köyhyyttä ja lisätä naisten tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Yrityslahjoitus mahdollistaa koulutuksen ja yritystoiminnan käynnistämisen yhä useammalle naiselle. Yrityskumppanuus on kestävä ja vastuullinen tapa tukea naisten yrittäjyyttä ja tasa-arvoa kehittyvissä maissa.

Köyhyys koskettaa erityisesti naisia ja lapsia. Panostaminen naisten koulutukseen ja yritystoimintaan on tutkitusti tehokkain keino vähentää köyhyyttä koko yhteisössä ja samalla se antaa naisen elämälle pysyvästi uuden suunnan. Tähän keskitymme työssämme Naisten Pankissa.

Avainasemassa ovat vastuulliset yritykset.  Naisten Pankki tekee yhteistyötä vastuullisten yritysten kanssa. Pitkäaikainen ja tavoitteellinen työ tuo parhaat tulokset. Yhteisenä tavoitteenamme on hyvä ja tasavertainen elämä mahdollisimman monelle naisyrittäjälle ja heidän perheilleen.

Naisten Pankki on alusta alkaen tehnyt yhteistyötä suomalaisten yritysten kanssa. Yhteistyön avulla kumppaniyritys voi laajentaa näkyvyyttään yhteiskuntavastuun kantajana ja kasvattaa asiakasverkostoaan.

Tarjoamme yrityksille erilaisia yhteistyövaihtoehtoja kertalahjoituksesta pitkäaikaiseen molempia osapuolia hyödyttävään kumppanuuteen.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää työstämme hauraiden maiden naisten yrittäjyyden parissa.

Lahjoita

euroa

Ota yhteyttä:

Tarja Virmala
tarjavirmala(at)gmail.com

Hanna Loikkanen 
loikkanenhanna(at)gmail.com