Tule mukaan Naisten Pankin vapaaehtoistyöhön!

Joukko naisia nojailee seinää vasten ja nauraa yhdessä.

Naisten Pankin voimavara on vapaaehtoistyö, jota tekevät tuhannet aktiivit kautta Suomen. Vapaaehtoistyötä voi Naisten Pankissa tehdä hyvin eri tavalla ja erilaisella taustalla. Voit osallistua esimerkiksi tekemällä käsitöitä myyntiin, lähtemällä lipaskerääjäksi, tekemällä tapahtumaviestintää tai alkamalla vaikka tapahtumaprojektin vetäjäksi. Vapaaehtoistyö Naisten Pankissa on hieno tapa käyttää omaa ammatillista osaamistaan tasa-arvoisemman tulevaisuuden hyväksi.

Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita mukaan. Olet lämpimästi tervetullut, joko pidemmäksi aikaa tai yksittäiseen projektiin tai kampanjaan. Toimimme sekä valtakunnallisissa ryhmissä että paikallisryhmissä ympäri Suomen.

Tutustu eri vapaaehtoistyön muotoihin verkkosivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on myös jatkuvasti avoimia vapaaehtoistyötehtäviä, joita voit hakea suoraan. Jos et löydä sieltä itsellesi sopivaa, voit ilmoittautua milloin tahansa mukaan ja kertoa, millä tavalla haluaisit osallistua. Voit myös tulla mukaan tapahtumakalenterista löytyviin tilaisuuksiin kuulemaan ja kysymään lisää toiminnastamme.

Kyllä, haluan heti mukaan toimintaan!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Antamiesi tietojen avulla voimme yhdessä etsiä sinulle sopivan vapaaehtoistyötehtävän. Annamme jokaiseen tehtävän perehdytyksen ja jatkuvan tuen.
    Valitse yksi tai useampi vaihtoehto, joka kuvastaa minkälaisia tehtäviä haluaisit vapaaehtoisena tehdä. Valinta ei sido sinua, ja voit toimia vapaaehtoisena myös kertaluonteisesti / muulla tavoin. Huomaathan, että nämä ovat suuntaa antavia tehtäviä - kaikkia tehtäviä ei kaikilla paikkakunnilla ole tarjolla (ellet sinä sitten ota tehtävästä vetovastuuta).
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.