Naisten Pankin tuoteyhteistyö

Tue Naisten Pankkia ostamalla
Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös ostamalla yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita. Kunkin tuotteen kohdalla kerrotaan, kuinka paljon myyntihinnasta lahjoitetaan Naisten työn tukemiseen.

Naisten Pankin kahvi ja tee tukevat naisten työllistymistä

Kahvi Charlotta on Naisten Pankin uusi kahvi- ja teetoimittaja. Kahvi Charlottan perustaja on pitkän linjan kahvila-ammattilainen Victoria Nuottanen, joka on ollut yli 10 vuotta mukana kehittämässä Suomen kahvilakulttuuria.

Tuotteet valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista tuotteen alkuperää kunnioittaen.Kahvit tulevat Brasiliasta ja teelehdet on kasvatettu Keniassa. Kahvit paahdetaan Vantaan Rekolassa sijaitsevan historiallisen Pihkalan talon lisäsiivessä.

Raakakahvit ostetaan suoraan viljelijöiltä tai mahdollisimman suorinta reittiä. Näin turvataan viljelijöiden työstään saama korvaus. Naisten Pankin papu- ja suodatinkahvien pakkauskoko on 450 grammaa. Kahvi on tummapaahtoista ja se tulee Marie Nakaon kahvitilalta Brasiliasta.

Teelajeja on kaksi, maustamaton musta tee ja maustamaton vihreä tee. Ne tuotetaan Kirinyangan maakunnassa Keniassa. Molempien pakkauskoko on 100 grammaa.

Kahvia ja teetä myyvät Naisten Pankin paikallisryhmät järjestämissään tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Irtoripsivalmistaja Naku Lashes tukee Naisten Pankkia

Naku® Lashes on meikkaaja Sari Mendezin perustama irtoripsibrändi, joka keskittyy luonnollisen näköisiin irtoripsiin. Ripset on valmistettu synteettisestä materiaalista ilman eläinperäisiä aineita ja ne sopivat myös vegaaneille. Tuote on suunniteltu Seinäjoella ja ne valmistetaan tarkkaan valitussa kiinalaisessa tehtaassa, jolla on ISO9001- ja RoHs-sertifikaatit.

Ripsipakkauksessa on 90% vähemmän muovia paperimassasta tehdyn ripsialustan ansiosta. Ripsirasia on tehty kierrätetystä pahvista.

Jokaisesta myydystä ripsipaketista lahjoitetaan 50 senttiä Naisten Pankille.
@nakulashes

 

Naisten Pankille oma öljykakku

Naisten Pankki on aloittanut tuoteyhteistyön luonnonkosmetiikkafirma Luonkosin kanssa. Nimikkotuote on Luonkosin suosittu öljykakku, joka on pakattu Naisten Pankin värein ja logoin.

Luonkos (www.luonkos.fi) on vuonna 2018 perustettu naantalilainen luonnonkosmetiikkayritys, joka yhdistää luonnosta ammennettavan perimätiedon nykyaikaiseen tieteelliseen ymmärrykseen. Tuotteet ovat kotimaisia ja käsintehtyjä.

Luonkosin kehittämä kasvojen puhdistukseen tarkoitettu öljynpuhdistuskakku on Naisten Pankin uusi nimikkotuote. Yritys on painattanut tuotteelle Naisten Pankin värein ja logoin oman biohajoavan zero waste -pakkauksen.

Öljypuhdistuskakut ovat vedettömiä, muovittomia ja lisäaineettomia.
Rebirth on erityisen hyvä kuivalle ja normaalille iholle. Tuote on monikäyttöinen ”all-in-one”. Se puhdistaa ihon, poistaa meikit, tasapainottaa ja hoitaa ihoa. Monella ovat jopa maksaläiskät vaalentuneet laatuöljyjen ja raaka-kaakaon ansiosta.

Luonkos lahjoittaa jokaisen nimikkotuotteen myynnistä viisi euroa Naisten Pankin toimintaan.

Luonkos -öljykakut ovat myynnissä Luonkosin tehtaanmyymälässä (pe klo 12 – 17, os. Putkikatu 20, Naantali) ja ne tulevat myyntiin myös 1. toukokuuta avattavaan Luonkos lifestyle myymälään Naantalin keskustaan Luostarinkatu 18.

VITRINE studio

VITRINE studio on vuonna 2021 perustettu kuratoitujen vintage- ja antiikkituotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksen perustajien Riinan ja Ann-Marin perimmäinen tavoite on tarjota asiakkailleen esineitä, joilla he voivat lisätä kotinsa sisustukseen jotakin kaunista, tunteita herättävää ja pysyvää. VITRINE studio haluaa tuoda kestävämmän vaihtoehdon nopeasti kehittyville sisustusmarkkinoille.

Yritys aloittaa toimintansa toteuttamalla tuotemyyntiä sosiaalisen verkostonsa kautta. Yrityksen Instagram-sivuilta löytyvät yhteystiedot sekä ohjeet tuotteiden ostamiseen. Tuotemyynnin lisäksi VITRINE studio tarjoaa tapahtumastailaukseen sekä vintagehankintaan keskittyneitä palveluita. @vitrinestudiofi

VITRINE studio lahjoittaa myyntivoitostaan 10 prosenttia Naisten Pankille.

VITRINE studio – Nothing new, everything beautiful

HomCare-tuotteita ostamalla tuet Naisten Pankkia

HomCare -tuotteita myyvä Goldmaster GM Oy lahjoittaa viiden eri tuotteen myynnistä 10 prosenttia Naisten Pankille.

Tuotteet ovat:
Misty Air -probioottisumutin (laite ja nestetankki)
Misty 2.0 -probioottisumutin (laite ja 5 ampullia)
Hand Soap probiootteja sisältävä nestemäinen käsisaippua
Hand Gel 100 ml probiootteja sisältävä käsihuuhde
Hand Gel 500 ml probiootteja sisältävä käsihuuhde

 

Kevääksi uusia kynttilöitä Desicolta

Kynttilänvalmistaja Desico tuo kevään kunniaksi markkinoille kevään ja pääsiäisen väreihin sointuvan pöytäkynttilän ja kynttiläkimpun. Uutuutena on myös 15:n kappaleen rasia, jossa on viisi eriväristä kynttilää, kutakin kolme kappaletta.

Kynttilät sopivat erinomaisesti keväisiin juhlapöytiin, ystävälle lahjaksi tai pääsiäisen viettoa ilahduttamaan. Desico lahjoittaa jokaisesta myydystä pöytäkynttilästä, kynttiläkimpusta ja rasiasta Naisten Pankille kaksi euroa.

Naisten Pankin korvakorut nyt Viaminnetin nettikaupassa

Naisten Pankin yhteistyökumppanin Viaminnet Oy:n Naisten Pankille valmistamat upeat korvakorut ovat nyt saatavilla Viaminnetin nettikaupassa. Kauniin ja monikäyttöisen korun hinta on 59 €, josta Naisten Pankille lahjoitetaan 10 €.

Naisten Pankin väreissä suunnitellut korut valmistetaan Herttoniemessä sijaitsevassa, muun muassa maahanmuuttajanaisia työllistävässä Iiris Pro- keskuksessa.

Kaunis ja kevyt Naisten Pankki -hopeakaulakoru

Naisten Pankki -kaulakoru on saanut inspiraationsa tutusta “tukkimiehen kirjanpidosta”. Korun leveys on 18 mm, korkeus 13 mm, materiaali 925 Sterling-hopeaa – pystyviivat kiillotettua hopeaa, “vipuvarsi” mattapintainen. Korun takana on kaksi lenkkiä hopeista (925) ketjua varten – ketjujen pituudet 40 cm tai 45 cm tai 50 cm.

Hinta 45 €/kpl, josta TAIKA-korut lahjoittaa 10 € Naisten Pankille – hinta sis. alv 24 %.

Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

Store of Women - ostovalinnoilla työtä ja toimeentuloa kehitysmaiden naisille

Naisten Pankin monivuotisen yhteistyökumppanin, Reilun kaupan tuotemyyntiä ja markkinointia kehittävän FAIR.FIn uuteen verkkokauppaan on luotu kokoelma, jonka tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 15 prosenttia Naisten Pankille.

Store of Women on useamman naisyrittäjän yhteinen kehitysprojekti, jonka tärkeimpänä tavoitteena on nostaa naisten työn arvostusta ja sitä kautta vahvistaa paikallisia yhteisöjä ja vähentää eriarvoisuutta kehittyvissä maissa.

Eurooppalaisen designtyön siivittämänä, vaatteita on kehitetty ja valmistettu esimerkiksi Bangladeshissa, Nepalissa sekä Intiassa ja ne edustavat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa.

Verkkokaupassa on myynnissä laadukkaasti kudotuista pellava- ja luomupuuvillakankaista käsin ommeltuja paitoja, housuja ja mekkoja. Lue lisää TÄÄLTÄ..

Opetusaiheisia postikortteja ostamalla tuet kehitysmaan naisia

Taidemaalari Ebba Masalin kuvittamista kasviaiheisista opetustauluista tehdyt tuotteet ovat herättäneet suurta ihastusta ja niistä on tullut varsinainen myyntihitti. Taito Itä-Suomi ry Kenkävero on painattanut opetustauluja muun muassa kodintekstiileihin, julisteisiin ja postikortteihin.

Kaikista Ebba Masalinin kasviaiheisista opetustauluista tehdyistä postikorteista lahjoitetaan 10 senttiä Naisten Pankille.

Tilaamalla Askel-lehteä tuet Naisten Pankkia

Aikakauslehti Askel lahjoittaa jokaisesta uudesta tilauksesta tilaajalahjana yhden euron Naisten Pankille. Kumppanuksia yhdistää halu tukea ja pitää huolta köyhyydessä elävistä naisista. Ajatus Naisten Pankki -kumppanuudesta syntyi päätoimittaja Mari Teinilän mukaan lehden uudistuksen yhteydessä.

– Totesimme meidän arvojemme olevat yhteneväiset. Sekä Askel-lehdelle että Naisten Pankille on tärkeää heikommista huolen pitäminen.

– Yhden euron lahjoitus jokaisesta tilauksesta korvaa perinteisen tilaajalahjan, josta haluttiin luopua myös ekologisista syistä. Lukijalahjan haluttiin edustavan lehden arvoja.