Naisten Pankin kahvihetki

Naisten Pankin oransseja kahvipusseja ja kahvipannu.
Tervetuloa nauttimaan kuppi kahvia tai teetä! Tuet samalla naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Uudet joulukahvit ja -teet ovat myös ihania joululahjoja.

Naisten Pankin vastuulliset ja laadukkaat erikoiskahvit ja teet löytyvät yli 100 Primasta, S-marketista ja Food Market Herkusta. Jokaisesta kahvipaketista ohjataan lahjoitus Naisten Pankin työhön maailmalla.

Kahvit paahtaa meille ihana kahvi Charlotta, joka on naisyrittäjä Victoria Nuottasen pieni paahtimo. Jos haluat tilata kerralla isomman määrän kahvia, voit tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: info@kahvicharlotta.com

Kuuntele myös vapaaehtoisten tuottamia Kahvikupin äärellä -podcasteja!

Kuuntele Kahvinkupin äärellä -podcast

Oranssi kuva, jossa on mikrofoni, kuppi, jossa on sydän ja teksti kahvipodi.

1. Kahvikupin äärellä Naisten Pankin kanssa: Miten unelmasta tuli totta – Kahvi Charlottan tarina

Kahvipodin ensimmäisessä jaksossa Naisten Pankin vapaaehtoinen Jaana Jokinen keskustelee naisyrittäjän Kahvi Charlotan omistajan Victoria Nuottasen kanssa. Mistä kaikki alkoi, mistä kahvi tulee, mistä Naisten Pankin kahvia saa ja miksi sinunkin kannattaa ostaa Naisten Pankin kahvia?

Kuuntele tästä >>

Lataa podcast-jakson tekstitys >>

2. Kahvikupin äärellä Naisten Pankin kanssa: Miksi Marianne Heikkilän mielestä naisten yrittäjyys on tärkeää?

Marianne Heikkilä on Marttaliiton pääsihteeri ja yksi Naisten Pankin perustajista. Tässä jaksossa hän keskustelee Naisten Pankin vapaaehtoisen Jaana Jokisen kanssa yrittäjyydestä. Jaksossa kuullaan myös Mariannen kertomus Naisten Pankin perustamisen alkuajoista. Miksi ja miten kaikki lähti liikkeelle 16 vuotta sitten?

Kuuntele tästä >>

Lataa podcast-jakson tekstitys >>

Vapaaehtoisille: näin voit edistää kahvin ja teen myyntiä

Teemme Naisten Pankkia tutuksi kahvikuppi kerrallaan ja keräämme varoja työhömme kahvi- ja teemyynnillä.

Lue lisää >>