Lahjoita

Kuten meistä jokainen, myös naiset kehitysmaissa haluavat itse huolehtia perheestään. Sinun avullasi köyhyydessä sinnittelevä nainen saa toimeentulon kauppiaana, mekaanikkona, ompelu-, leipomo- tai kampaamoyrittäjänä. Jo 30 eurolla nainen saa mahdollisuuden Ammattiin!

 Lahjoita ja tue kehitysmaiden naisia!

Lahjoita yllä olevalla lomakkeella ja tue kehitysmaan naista saamaan kokonaan uusi suunta elämälleen.

 Mitä lahjoituksilla saadaan?

15 eurolla koulutetaan nainen oikeuksista ja tasa-arvosta.
20 eurolla saadaan possu, joka voi olla alkusijoitus pienkarjankasvatukseen.
30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin

 Muita tapoja auttaa:

Tule kuukausilahjoittajaksi!

Kuukausilahjoituksella tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä kerran kuussa. Valitsemasi summa veloitetaan kuukausittain tililtäsi e-laskulla tai suoramaksuna. Kuukausittainen lahjoitus on helppo tapa toimia säännöllisenä lahjoittajana.

Perusta oma keräyskampanja

Perusta keräyskampanja, kutsu ystäväsi mukaan ja tue kehitysmaiden naisten ammattikoulutusta.

Tee arvokas sijoitus ja tule osakkaaksi!

Naisten Pankin osakkaaksi pääset lahjoittamalla 750 euroa. Se on esimerkiksi jo kokonaisen kyläpankin alkupääoma Kambodzhassa. Katso, ketkä kaikki ovat jo mukana. Sijoittamalla naisiin sijoitat tulevaisuuteen!

Tee merkkipäivälahjoitus

Jaa merkkipäiväsi ilo! Kun vietät merkkipäivääsi, voit pyytää läheisiäsi ohjaamaan lahjavarat, tai osan niistä, Naisten Pankin työhön kehitysmaiden naisten hyväksi.

Testamenttilahjoitus

Voit tukea Naisten Pankin toimintaa myös testamentin avulla. Pienelläkin testamenttilahjoituksella on suuri merkitys köyhän perheen elämään.

Muista läheistäsi eettisellä lahjalla

Anna läheisellesi lahjaksi jotain erityistä. Naisten Pankin eettisenä lahjana voit lahjoittaa Ammatin, Pienlainan tai Naisten Pankin osakkeen.