Lahjoita tasa-arvoinen tulevaisuus

Kuvassa oranssi joulukuusi pinkeillä Naisten Pankin logolla varustetuilla kuusenpalloilla sekä teksti, joka kehottaa tekemään lahjoituksen

Anna lahjaksi tasa-arvoinen tulevaisuus, jossa jokainen on yhdenvertainen sukupuoleen ja taustaan katsomatta. Lahjoituksellasi hauraassa asemassa elävä nainen saa mahdollisuuden koulutukseen ja toimeentuloon. Tässä voit tehdä joko lahjoituksen tai antaa lahjan sinulle tärkeälle ihmiselle.

Miten lahjoitan?

Valitse itsellesi sopiva summa ja tee lahjoitus yllä olevalla lomakkeella. Kiitossivulta pääset valitsemaan sopivan kiitoksen, joka on joko lahja toiselle tai viesti sinun tärkeästä päätöksestä.

Miten lahjoitukseni tuo tasa-arvoa?

Naisten koulutus on avain omaan ammattiin ja toimeentuloon. Koulutetulla naisella on paremmat vaikutusmahdollisuudet elämäänsä. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naisten tukeminen oman toimeentulon ääreen on tutkitusti tehokkaimpia tapoja katkaista köyhyyden kierre.

Mitä lahjoituksellani saadaan aikaan?

Kuvassa useita naisia istumassa. Keskimmäisellä on pieni lapsi sylissä.

Lahjoituksesi tukee hauraassa asemassa olevia naisia konkreettisesti ja tehokkaasti. He saavat ammatillista koulutusta, mahdollisuuden ansiotyöhön ja tukea yrittäjyyteen.

  • 30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin
  • 75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen
  • 400 eurolla kuusi naista saa mahdollisuuden osallistua lukutaitotunneille ja oppia lukemaan

Viime vuonna mm.

  • 7 291 ugandalaista lasta pääsi kouluun äidin toimeentulon parannuttua
  • 1 050 myanmarilaista perhettä nousi köyhyydestä
  • 3 700 uutta yritystä perustettiin
  • 5 237 naista kasvatti yrittäjyys- ja ammattitaitojaan koulutuksen avulla

Haluatko lahjoittaa yrityksen nimissä?

Tee lahjoitus täältä >>

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.