Lahjoita ja tue voimanaisia!

Ugandalainen nainen paikallisen naisryhmän kokouksessa

Maailma on täynnä voimanaisia, jotka omalla työllään elättävät perheensä ja muuttavat maailmaa tasa-arvoisemmaksi. Juuri nyt heidän toimeentulonsa on vaakalaudalla, mutta sinä voit auttaa. Lahjoita.

Miksi lahjoitan Naisten Pankille juuri nyt?

Naisten yrittäjyys ja toimeentulo ovat juuri nyt vaakalaudalla. Maataloudesta, käsitöistä ja palveluista elantonsa saavien naisten tulot ovat pudonneet asiakkaiden kadottua. Hauraissa maissa naisilta puuttuu valtion tukiverkko. Säästöt syödään ja köyhyys ja nälkä uhkaavat koko perhettä. ​Naisten hoivataakka on kasvanut. Tasa-arvokehitys uhkaa taantua. Sinun tukesi naisille on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Ei anneta kehityksen kääntyä väärään suuntaan vaan autetaan maailman voimanaisia pysymään toimeentulossa kiinni.

Mitä lahjoituksellani saadaan aikaan?

  1. Varmistamme, että yhteisöt selviävät akuuteimman kriisin yli​
  2. Autamme naisia käynnistämään yritystoimintansa uudelleen​
  3. Koulutamme naisia kestävään toimeentuloonNaiset pystyvät siihen mihin miehetkin, mutta siihen tarvitsemme toisiamme. Sunita Thapa

Lahjoituksesi tukee hauraassa asemassa olevia naisia konkreettisesti ja tehokkaasti. He saavat ammatillista koulutusta, mahdollisuuden ansiotyöhön ja tukea yrittäjyyteen.  Naisten koulutus on avain omaan ammattiin ja toimeentuloon. Koulutetulla naisella on paremmat vaikutusmahdollisuudet elämäänsä ja he selviävät kriiseistä paremmin kuin kouluttamattomat. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Sinun tukesi naisille on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin
75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen.
400 eurolla kuusi naista saa mahdollisuuden osallistua lukutaitotunneille ja oppia lukemaan

Haluatko varmistaa, että tukesi naisille on kestävää?

Tule Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi >>

Kuukausilahjoituksella tuet naisten yrittäjyyttä helposti ja kestävällä tavalla. Kuukausittainen lahjoitus on helppo tapa varmistaa säännöllinen tuki mahdollisimman monelle tytölle ja naiselle kehitysmaissa. Kuukausilahjoittajana saat säännöllistä tietoa siitä, miten tukesi muuttaa naisten asemaa.

Tee arvokas sijoitus ja tule osakkaaksi >>

Naisten Pankin osakkaaksi pääset lahjoittamalla 750 euroa. Se on esimerkiksi jo kokonaisen kyläpankin alkupääoma Kambodzhassa.  Osakkaana olet osa aidosti kestävää kehitystä tasa-arvon puolesta. Katso, ketkä kaikki ovat jo mukana.

Anna Naisten Pankin Toisenlainen Lahja >>

Anna läheisellesi lahjaksi jotain erityistä. Naisten Pankin eettisenä lahjana voit lahjoittaa Stipendin tytölle, Ammatin naiselle, Pienlainan, Yrittäjyyskoulutuksen tai Naisten Pankin osakkeen.

Kutsu työnantajasi lahjoittamaan >>

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.