Anna kaikkein kestävin lahja

Kun naisten toimeentulo on turvattu, vaikutus lapsiin ja perheeseen on välitön. Tukemalla naisten oikeuksien toteutumista olet mukana rakentamassa kestävää maailmaa. Anna kaikkein arvokkain lahja.

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

Tyttöjen ja naisten luku- ja kirjoitustaito on ovi maailmaan. Koulutus antaa mahdollisuuden ansiotyöhön ja jopa yrittäjyyteen. Naisen ansaitsema elanto tuo vakautta koko perheelle ja lapset, etenkin tytöt, pääsevät kouluun. Työtä tekevän, osallistuvan ja lukevan äidin esimerkki lapsille on vahva. Sukupolvien kierre voidaan katkaista. Lukutaito on ensimmäinen edellytys sille, että naiset pääsevät mukaan tekemään päätöksiä ja demokratia toteutuu.

30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin
75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen.
400 eurolla kuusi naista saa mahdollisuuden osallistua lukutaitotunneille ja oppia lukemaan

Haluatko varmistaa, että tukesi naisille on kestävää?

Tule Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi >>

Kuukausilahjoituksella tuet kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä helposti ja kestävällä tavalla. Kuukausittainen lahjoitus on helppo tapa varmistaa säännöllinen tuki mahdollisimman monelle tytölle ja naiselle kehitysmaissa. Kuukausilahjoittajana saat säännöllistä tietoa siitä, miten tukesi muuttaa naisten asemaa.

Tee arvokas sijoitus ja tule osakkaaksi >>

Naisten Pankin osakkaaksi pääset lahjoittamalla 750 euroa. Se on esimerkiksi jo kokonaisen kyläpankin alkupääoma Kambodzhassa.  Osakkaana olet osa aidosti kestävää kehitystä tasa-arvon puolesta. Katso, ketkä kaikki ovat jo mukana.

Anna Naisten Pankin Toisenlainen Lahja >>

Anna läheisellesi lahjaksi jotain erityistä. Naisten Pankin eettisenä lahjana voit lahjoittaa Stipendin tytölle, Ammatin naiselle, Pienlainan, Yrittäjyyskoulutuksen tai Naisten Pankin osakkeen.

 

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.