Valtakunnalliset työryhmät

Naisten Pankissa toimii valtakunnallisella tasolla kolme johtoryhmän alaista työryhmää. Tämän lisäksi kahdelle merkittävälle valtakunnalliselle tapahtumalle on oma vetäjätiiminsä. Työryhmät etsivät aina uusia innokkaita tekijöitä porukkaan, joten ota meihin yhteyttä!

Tue Naisten Pankkia

euroa

Löydät kaikkien työryhmien yhteystiedot täältä!

Valtakunnalliset työryhmät

Viestintä

Viestinnän työryhmä tuottaa suuren osan Naisten Pankin verkkosivujen sisällöstä; jutuista ja haastatteluista ja osallistuvat graafisten materiaalien tuotantoon. Viestintäryhmän sosiaalisen median ammattilaiset vastaavat eri tapahtumien ja isojen yhteistyökumppaneiden some-suunnitelmien tekemisestä ja toteuttamisesta.

Jelpparit

Jelppari-ryhmä on Naisten Pankin paikallisryhmien tueksi muodostettu valtakunnallinen työryhmä. He tukevat paikallisryhmiä näiden toiminnan kehittämisessä, ovat mukana auttamassa uusia paikallisryhmiä toiminnan alkuun ja suunnittelevat valtakunnallisia vapaaehtoisten tapaamisia, Syyspäiviä ja Kevätpäivää.

Yritysyhteistyö 

Yritykset, yhteisöt ja tapahtumat -työryhmä (YYT) vastaa Naisten Pankin yritysyhteistyöstä sekä valtakunnallisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ryhmä räätälöi yhteistyövaihtoehtoja erilaisten yritysten tarpeisiin. Työryhmä kehittää uusia varainhankinnan työmuotoja ja tapahtumakonsepteja niin valtakunnallisesti kuin paikallisryhmien tueksi.

Next Generation

Nuorten aikuisten valtakunnallinen työryhmä, joka kokoontuu etupäässä verkossa.

Valtakunnalliset tapahtumat

Kävele Naiselle Ammattiknapallotpieni

Naisten Pankin merkittävin valtakunnallinen tapahtuma. Vuonna 2017 tapahtuma järjestettiin 70 paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla ja keräsi yli 85 000 euroa.

Golfaa Naiselle Ammatti

Valtakunnalliseksi laajentunut Golfaa Naiselle Ammatti -kiertue pelattiin 26 kentällä ja keräsi yli 33 000 euroa.

golfaanaiselleammatti2016

 

 

 

Yhteystiedot

Kaikkien työryhmien yhteystiedot >

Haluatko kuulla lisää?

Pysy kärryillä ja tilaa Naisten Pankin uutiskirje!