Valtakunnalliset työryhmät

Naisten Pankissa toimii valtakunnallisella tasolla kolme johtoryhmän alaista työryhmää. Tämän lisäksi kahdelle merkittävälle valtakunnalliselle tapahtumalle on oma vetäjätiiminsä. Työryhmät etsivät aina uusia innokkaita tekijöitä porukkaan, joten ota meihin yhteyttä!

Löydät kaikkien työryhmien yhteystiedot täältä!

Valtakunnalliset työryhmät

Sisäinen viestintä

Sisäisen viestinnän työryhmä vastaa Naisten Pankin verkoston viestinnästä. Ryhmä tukee koko verkoston viestintää ja mm. kouluttaa.  Ryhmä vastaa yhdessä Jelppareiden kanssa vapaaehtoisten uutiskirjeestä sekä muista vapaaehtoisten viestintäalustoista.

Jelpparit

Jelppari-ryhmä on Naisten Pankin paikallisryhmien tueksi muodostettu valtakunnallinen työryhmä. He tukevat paikallisryhmiä näiden toiminnan kehittämisessä, ovat mukana auttamassa uusia paikallisryhmiä toiminnan alkuun ja ovat mukana rekrytoinnin ja koulutusten kehittämisessä.

Yritysyhteistyö

Yritystiimi vastaa Naisten Pankin yritysyhteistyöstä sekä valtakunnallisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ryhmä räätälöi yhteistyövaihtoehtoja erilaisten yritysten tarpeisiin. Työryhmä kehittää uusia varainhankinnan työmuotoja ja tapahtumakonsepteja niin valtakunnallisesti kuin paikallisryhmien tueksi.

Next Generation

Nuorten aikuisten valtakunnallinen työryhmä.

Valtakunnalliset tapahtumat

Kävele Naiselle Ammattiknapallotpieni

Golfaa Naiselle Ammatti

Golfaa Naiselle Ammatti -kiertue

golfaanaiselleammatti2016

 

 

Yhteystiedot

Kaikkien työryhmien yhteystiedot >

Haluatko kuulla lisää?

Pysy kärryillä ja tilaa Naisten Pankin uutiskirje!