Valtakunnalliset työryhmät

Naisnen pitelee käsissään kahta ilmapalloa.
Naisten Pankissa toimii erilaisia valtakunnallisia työryhmiä, jotka keskittyvät esimerkiksi kampanjoihin tai vapaaehtoisten tukemiseen. Ryhmät etsivät aina uusia innokkaita tekijöitä porukkaan, joten tervetuloa mukaan!

Next Generation

Next Generation on nuorten aikuisten ryhmä, joka toimii ympäri Suomen, myös aktiivisesti yhteistyössä Naisten Pankin paikallisryhmien kanssa. Next Generation pyrkii laajentamaan ja vahvistamaan Naisten Pankin verkostoa erityisesti nuorten aikuisten parissa. Lue lisää >>

Sisäinen viestintä

Sisäisen viestinnän työryhmä vastaa Naisten Pankin vapaaehtoisverkoston viestinnästä. Ryhmä tukee koko verkoston viestintää ja järjestää koulutuksia.  Ryhmä vastaa yhdessä Jelppareiden kanssa vapaaehtoisten uutiskirjeestä sekä muista vapaaehtoisten viestintäalustoista.

Jelpparit

Jelppari-ryhmä on Naisten Pankin paikallisryhmien tueksi muodostettu valtakunnallinen työryhmä. He tukevat paikallisryhmiä näiden toiminnan kehittämisessä ja ovat mukana auttamassa uusia paikallisryhmiä toiminnan alkuun. Jelpparit myös suunnittelevat valtakunnallisia vapaaehtoisten koulutuspäiviä: Syyspäiviä ja Kevätpäivää.

Yritysyhteistyö

Yritystiimi vastaa Naisten Pankin yritysyhteistyöstä sekä valtakunnallisten tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ryhmä räätälöi yhteistyövaihtoehtoja erilaisten yritysten tarpeisiin. Työryhmä kehittää uusia varainhankinnan työmuotoja ja tapahtumakonsepteja niin valtakunnallisesti kuin paikallisryhmien tueksi.

Valtakunnalliset tapahtumat

Toteutamme vuosittain useita erilaisia kampanjoita ja tapahtumia, joista tunnetuimpia ovat:

Yhteystiedot

Kaikkien työryhmien yhteystiedot >

Haluatko kuulla lisää?

Pysy kärryillä ja tilaa Naisten Pankin uutiskirje!

Aloituskuva: Maria Junes teki kasvomaalauksia Naisten Pankin Espoon ryhmän Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa syyskuussa 2021.”Olen ollut mukana tapahtumassa jo 5-6 vuotena. Täällä on aina hauskaa!” Junes kertoo. Kuva: Eija Wallenius