Avoimet vapaaehtoistehtävät

Naisten Pankin voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset kautta Suomen. Uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan, joko pidemmäksi aikaa tai yksittäiseen projektiin tai kampanjaan. Tältä sivulta löydät tämän hetken avoimet tehtävät. Lämpimästi tervetuloa!

Anna aikaasi ja osaamistasi kehitysmaiden naisten hyväksi sinulle sopivimmalla tavalla. Annamme jokaiseen tehtävän perehdytyksen ja jatkuvan tuen.  Avointen tehtävien lisäksi voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi milloin tahansa täällä.

Some-osaaja / Naisten Pankki Vantaa

Hoi some-tyypit! Naisten Pankki Vantaa etsii some-virtuoosia vastaamaan viestinnästään sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää >>

Viestinnän osaaja / Naisten Pankki, valtakunnallinen viestintäryhmä

Naisten Pankki etsii lisää aktiivisia vapaaehtoisia valtakunnalliseen viestintäryhmään.

Lue lisää >>

Some-osaajia

Puhutko somea? Tiedätkö, mikä on tweetti? Naisten Pankin viestintäryhmä etsii joukkonsa vahvistukseksi somenatiiveja.

Lue lisää > >

3–5 yritysvarainhankkijaa

Haluatko tehdä konkreettista hyvää kehitysmaiden naisten ja heidän perheidensä tukemiseksi? Onko sinulla mahdollisesti hyviä yhteyksiä erilaisiin yrityksiin? Tarvitsemme sinua – yritysvarainhankinnan tiimimme kaipaa uusia tekijöitä.

Lue lisää > >

Vastuuhenkilöitä Joogaa Naiselle Ammatti -tapahtumiin

Ommm. Nyt voi joogaamalla tehdä hyvää! Naisten Pankin Joogaa Naiselle Ammatti –tapahtumiin kaivataan vapaaehtoisia organisoijia.

Lue lisää > >

Täytetyt paikat:

Some-osaaja / Naisten Pankki Open

Naisten Pankin Golftiimi etsii sosiaalisen median virtuoosia vastaamaan some- viestinnästä.

Some-osaaja / Naisten Pankki Helsinki

Tiesithän, että voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen myös aikaasi? Naisten Pankin Helsingin paikallisryhmä etsii uutta jäsentä sosiaalisen median tiimiinsä.

Some-osaaja / Naisten Pankki Helsinki

Hoi somenatiivit! Naisten Pankin Helsingin paikallisryhmä etsii sosiaalisen median virtuoosia vastaamaan some-kanavien viestinnästä.

Vetäjä Yritysyhteistyö-tiimiin

Haluatko päästä rakentamaan mieleenpainuvia yhteistyöprojekteja erilaisten yritysten kanssa, hyvän asialla? Ja johtamaan vetäjäparin kanssa toimintaa, jota tehdään yhdessä motivoituneen ja sydämellään mukanaan olevan ryhmän kanssa? Naisten Pankin Yritysyhteistyö-tiimi etsii nyt toista vetäjää.

Skills Donation -vapaaehtoinen: Liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjä Liberiaan

Haemme Liberiaan vapaaehtoista liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäjää. Tehtävänä on auttaa kananmunien tuottajaa nostamaan tuotantonsa kasvu-uralle ja vakiinnuttamaan markkinat kannattavasti ja kestävästi.

Vetäjä/vetäjäpari Next Generation -tiimiin

Haluatko tulla rakentamaan tulevaisuuden Naisten Pankkia? Next Generation -tiimi etsii nyt innokasta uutta vetäjää tai vetäjäparia.

Some-osaaja / Naisten Pankki Helsinki

Hoi somenatiivit! Naisten Pankki Helsinki etsii sosiaalisen median virtuoosia vastaamaan some-kanavien viestinnästä.

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja pääkaupunkiseudun paikallisyhdistykseen

Uusi vuosi, uudet kujeet? Kaipaatko vapaa-aikaasi mielenkiintoisia haasteita? Naisten Pankki etsii energistä vetäjäparia pääkaupunkiseudun paikallisyhdistykselle.

Tapahtumajärjestäjä Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumatiimiin

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin suurin vuosittainen tapahtuma. Jos olet haka organisoimaan ja pidät helposti langat käsissäsi, tule kanssamme järjestämään vaikuttavaa hyväntekeväisyystapahtumaa.

Kaksi viestinnän osaajaa Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumatiimiin

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin suurin vuosittainen tapahtuma. Jos käsissäsi syntyy iskevää tekstiä, tiedät miten kannattaa viestiä ja innostut muiden tsemppaamisesta, tarvitsemme apuasi. Haemme kahta viestintävirtuoosia vahvistamaan vuoden 2018 KNA-tiimiämme.

Markkinointikampanjavastaava

Haluatko tulla kanssamme luomaan sykähdyttävää markkinointikampanjaa? Naisten Pankki hakee vapaaehtoista markkinointikampanjavastaavaa vetämään vuoden 2018 varainhankintakampanjan suunnittelua ja toteutusta.

Jelppareita

Tiesithän, että voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen myös aikaasi? Naisten Pankin vapaaehtoisia tukeva ja innostava Jelppari-ryhmä hakee uusia jäseniä.