Avoimet vapaaehtoistehtävät

Naisten Pankin voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset kautta Suomen. Uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan, joko pidemmäksi aikaa tai yksittäiseen projektiin tai kampanjaan. Tältä sivulta löydät tämän hetken avoimet tehtävät. Lämpimästi tervetuloa!

Anna aikaasi ja osaamistasi kehitysmaiden naisten hyväksi sinulle sopivimmalla tavalla. Annamme jokaiseen tehtävän perehdytyksen ja jatkuvan tuen.  Avointen tehtävien lisäksi voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi milloin tahansa täällä.

Some-osaaja / Next Generation

Tiesithän, että voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen myös aikaasi? Naisten Pankin nuorten aikuisten uusi valtakunnallinen Next Generation -ryhmä etsii sosiaalisen median virtuoosia vastaamaan some-kanavien viestinnästä.

Lue lisää > >

Naisten Pankin vapaaehtoisia tukeva ja innostava Jelppari-ryhmä hakee uusia jäseniä

Tiesithän, että voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen myös aikaasi? Naisten Pankin vapaaehtoisia tukeva ja innostava Jelppari-ryhmä hakee uusia jäseniä.

Lue lisää > >

Yritysvarainhankkijoita

Haluatko tehdä konkreettista hyvää kehitysmaiden naisten ja heidän perheidensä tukemiseksi? Onko sinulla mahdollisesti hyviä yhteyksiä erilaisiin yrityksiin tai haluatko oppia yritysyhteistyön rautaiseksi osaajaksi? Tarvitsemme sinua – yritysvarainhankinnan tiimimme kaipaa uusia tekijöitä.

Lue lisää > >

Yritysyhteistyöhenkilöitä / KNA

Yritysyhteistyöstä vastaavana pääset neuvottelemaan tapahtuman nykyisten ja tulevien yrityskumppanien kanssa ja huolehtimaan siitä, että yhteistyö sujuu mukavasti molemmin puolin.

Lue lisää >>

Viestinnän osaajia / KNA

Viestinnän tiimi vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä on mukana yritysviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Tiimi on mukana myös tukemassa paikallisten tapahtumien omaa viestintää.

Lue lisää >>

Vastuuhenkilöitä Joogaa Naiselle Ammatti -tapahtumiin

Ommm. Nyt voi joogaamalla tehdä hyvää! Naisten Pankin Joogaa Naiselle Ammatti –tapahtumiin kaivataan vapaaehtoisia organisoijia.

Lue lisää > >