Läpinäkyvyys ja tuloksellisuus

Lahjoita naiselle Ammatti

euroa

Miten raha menee perille?

Naisten Pankin hankkeet kehitysmaissa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu, jolla on 70 vuoden kokemus kehitysyhteistyöstä, humanitaarisen avun antamisesta ja laaja asiantuntija- sekä paikalliskumppaniverkosto käytettävissään. Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö. Se hallinnoi myös Naisten Pankin lahjoitusvaroja.

Varojen käyttöä seurataan säännöllisesti, tarkasti ja läpinäkyvästi. Kansainvälisesti hyväksytty tilintarkastaja tarkastaa kussakin maassa hankkeiden tilit. Kirkon Ulkomaanapu saa nämä tilintarkastuskertomukset, jotka sen oma tilintarkastaja puolestaan hyväksyy tilintarkastuksen yhteydessä.

Avustuskohteet ja paikalliset yhteistyökumppanit valitaan huolella. Hanketta aloitettaessa varmistetaan avun perillemenon lisäksi aina myös se, että apu saa aikaan suunnitellun muutoksen.

Kaikki Naisten Pankin talousraportit tuloineen ja menoineen löydät kuukausittain päivitettyinä täältä.

Raportoimme toiminnastamme säännöllisesti. Tutustu Naisten Pankin vuosikatsauksiin tästä.

Miten onnistumista seurataan?

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa hankkeet yhdessä paikallisten yhteistyökumppanien kanssa, jotka raportoivat säännöllisesti (n. 4 kuukauden välein)hankkeiden tuloksista. Myös Kirkon Ulkomaanavun omat työntekijät tekevät seurantamatkoja hankkeisiin.

Kaikki Naisten Pankin hankkeiden raportit ovat avoimesti luettavissa täällä.

Kuinka moni on saanut tukea?

Naisten Pankki tukee niin suoraan kuin välillisestikin, sillä naisten toimeentulon tukeminen hyödyttää aina myös heidän perheitään sekä koko yhteisöä. Ajantasainen tieto suorista hyödynsaajista sekä välillisesti tuetuista löytyy täältä.

Lue lisää työmme tuloksista eri hankemaissa ja hankkeissa tästä >>

Haluatko kuulla lisää?

Pysy kärryillä ja tilaa Naisten Pankin uutiskirje!

Miten lahjoituksesi auttaa