Osoita tukesi osakkeella

Ryhmä naisia seisoo talon seinän vieressä. Ensimmäinen katsoo kameraan ja hymyilee.

Liity Naisten Pankin osakkaaksi lahjoittamalla 750 € ja olet mukana tekemässä maailmasta oikeudenmukaisempaa. Osakkuudellasi olet mukana kouluttamassa naisia ammattiin ja yrittäjyyteen. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin.

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Saat halutessasi nimikoidun osakekirjan sekä nimesi osakaslistalle. Jos haluat itsellesi muistoksi osakekirjan, voit valita tulostatko sen itse vai lähetetäänkö se sinulle postitse. Muistathan myös merkitä, haluatko nimesi osakaslistaan. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi saat postisi sähköisessä, ympäristöä säästävässä muodossa.

Mikäli osakkeenomistajia on useampi, kirjoita ”lisätietoja lahjoittajapalvelulle” -kenttään muiden osakkaiden nimet ja yhteystiedot. Voitte keksiä ryhmällenne nimen, joka lisätään osakasluetteloon.

Yritys tai yksityishenkilö voi hankkia myös Naisten Pankin A-osakesalkun, joka on arvoltaan 7 500 € tai B-salkun, jonka arvo on 3 750 €.

Naisten Pankilla on toimintaa ympäri Suomea. Jos haluat ajankohtaista tietoa alueellasi järjestetyistä tapahtumista, ilmoita osoitteesi paikallisryhmien postituslistalle. Paikallisryhmien yhteystiedot löydät täältä.

Osakkuutesi rakentaa parempaa maailmaa kestävästi

Naisten Pankki luo kestävää muutosta maailmassa. Ammatillinen koulutus ja yrittäjyystaidot ovat pääomaa, jota ei mikään kriisi naisilta voi viedä. Siihen tarvitaan pysyvä ja vakaa tuki, jota sinä voit varmistaa ryhtymällä osakkaaksi. Olet mukana rakentamasssa oikeudenmukaisempaa maailmaa, joka on tasa-arvoinen sukupuoleen ja taustaan katsomatta.

Nainen suojapuvussa laskee metallitynnyristä hunajaa lasipurkkiin.

Yrittäjyyskoulutukseen osallistunut jordanialainen Eman Al-Shalabyn yrityksellä on 100 mehiläispesää. Yrittäjä on laajentanut toimintaansa lisäaineettoman hunajan myynnin lisäksi mehiläispesien ja –vahan myyntiin.

Viime vuonna muunmuassa

  • 7291 ugandalaista lasta pääsi kouluun
  • 1050 myanmarilaista perhettä nousi köyhyydestä
  • 3700 uutta yritystä perustettiin
  • 5237 naista kasvatti yrittäjyys- ja ammattitaitojaan koulutuksen avulla

Perehdy vuoden 2021 työhön täältä.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.