Osakkuus

Liity Naisten Pankin osakkaaksi lahjoittamalla 750 €. Osakkaana saat halutessasi nimikoidun osakekirjan sekä nimesi osakaslistalle. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa Naisten Pankin työstä sekä osinkona auttamisen iloa. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi saat postisi sähköisessä, ympäristöä säästävässä muodossa.

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Jos haluat itsellesi muistoksi osakekirjan, voit valita tulostatko sen itse vai lähetetäänkö se sinulle postitse. Muistathan myös merkitä, haluatko nimesi osakaslistaan.

Mikäli osakkeenomistajia on useampi, kirjoita ”lisätietoja lahjoittajapalvelulle” -kenttään muiden osakkaiden nimet ja yhteystiedot. Voitte keksiä ryhmällenne nimen, joka lisätään osakasluetteloon.

Yritys tai yksityishenkilö voi hankkia myös Naisten Pankin A-osakesalkun, joka on arvoltaan 7 500 € tai B-salkun, jonka arvo on 3 750 €.

Naisten Pankilla on toimintaa ympäri Suomea. Jos haluat ajankohtaista tietoa alueellasi järjestetyistä tapahtumista, ilmoita osoitteesi paikallisryhmien postituslistalle. Paikallisryhmien yhteystiedot löydät täältä.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.