Valkeakoski

Tule mukaan toimintaan!

Valkeakoskella Naisten Pankin vapaaehtoiset ovat toimineet vuodesta 2011 osana paikallisen Sääksmäen seurakunnan kansainvälistä diakoniaa. Meillä on vahva pyrkimys olla mukana paikallisissa tapahtumissa ja tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Olemme joukko erilaisia ja eri-ikäisiä, mutta saman henkisiä vapaaehtoisia. Meitä yhdistää halu muuttaa maailmaa ja kertoa, että Naisten Pankin toiminnalla on merkitystä.

Liity Valkeakosken Naisten Pankin postituslistalle lähettämällä sähköpostia Liisalle tai Sinikalle ja saat tietoa paikkakuntasi Naisten Pankin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tykkää myös Facebook-sivustostamme saadaksesi tuoreimmat uutiset.

Valkeakosken tapahtumat

Paikallisryhmä on perustettu 2011.

Yhteystiedot

valkeakoski@naistenpankki.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.