Oulu

Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä toimii aktiivisesti Oulun seudulla. Kokoonnumme kuukausittain suunnittelemaan toimintaa, tapahtumia ja tempauksia, joilla keräämme rahaa kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden kehittämiseksi. Tapaamisemme ovat avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Uudet vapaaehtoiset ja ideat ovat siis aina tervetulleita.

Suurin tapahtumamme on syyskuinen Kävele Naiselle Ammatti. Lisäksi olemme keränneet ja keräämme varoja muun muassa Ravintolapäivässä, Siivouspäivässä, lukemalla, taimia vaihtamalla, jumppaamalla, joogaamalla, golfaamalla sekä elokuva- ja teatteri-illoilla.

Naisten Pankki ei ole nimestään huolimatta naiselta naiselle -tyyppinen hanke, vaan auttamalla naista tuetaan samalla hänen perhettään ja koko kyläyhteisöä. Myös vapaaehtoisiksi, osakkaiksi ja lahjoittajiksi ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin. Voit auttaa tekemällä sitä, mitä parhaiten osaat, ja milloin itsellesi sopii. Voit olla monessa mukana tai osallistua vain johonkin yksittäiseen tapahtumaan. Kaikki auttamistavat ovat yhtä arvokkaita ja tärkeitä.

Tulemme mielellämme kertomaan toiminnastamme erilaisiin tilaisuuksiin, työpaikoille ja kouluille. Lisäksi teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyö voi olla joko kertaluonteista tai pitkäjänteistä kumppanuutta. Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme Facebookissa ja uutiskirjeissä. Olemme myös Twitterissä ja Instagramissa. Postituslistallemme voit liittyä alla olevasta linkistä. Ollaan yhteyksissä!

Oulun tapahtumat

Oulu
Tarja Käckman
tarja.kackman(at)gmail.com

oulu(at)naistenpankki.fi

Tapahtumat

Lukemisen lumous: syyskuun lukupiiri

Syyskuun lukupiirissä käsitellään Jani Toivolan Kirja tytölleni -teosta. Toivola pohtii kirjassaan, mihin hän haluaa omassa vanhemmuudessani pyrkiä, ja uskaltaako hän toteuttaa itsensä näköistä vanhemmuutta vai täytyykö muilta hakea hyväksyntää. Seuraava...

Lue lisää

Naisten Pankki Oulun syyskuun tapaaminen

Tapaamme syyskuussa omakustanteisen tee/kahvihetken merkeissä. Kokoonnumme maanantaina 27.9. klo 18.00 alkaen Cafe Roosteriin. Vaihdetaan KNA:n jälkeiset kuulumiset ja suunnitellaan loppuvuoden varainkeruutapahtumia. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin vapaaehtoiset!

Lue lisää

Lue Naiselle Ammatti – kirjallisuuden ja musiikin hyväntekeväisyysilta Oulussa

,

Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kohteena on Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista osaa lukea. Keski-Afrikan tasavalta kuuluu maailman hauraimpien ja vaarallisimpien maiden joukkoon. Kapinallisjoukot riehuvat edelleen eri puolilla maata ja...

Lue lisää
Nainen kurkistaa oksien takaa ja hymyilee.

Kävele Naiselle Ammatti Oulu

Tänä vuonna järjestimme kaksi yhteistä kävelyä. Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan aloituspäivänä 1.6. teimme yhdessä Fotokävelyn. Päätapahtumapäivänä, sunnuntaina 5.9.2021, järjestimme kävelyn yhteistyössä OSAOn matkailualan opiskelijoiden kanssa. Jos et päässyt tapahtumiin mukaan...

Lue lisää