Oulu

Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä toimii aktiivisesti Oulun seudulla. Kokoonnumme kuukausittain suunnittelemaan toimintaa, tapahtumia ja tempauksia, joilla keräämme rahaa kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden kehittämiseksi. Tapaamisemme ovat avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Uudet vapaaehtoiset ja ideat ovat siis aina tervetulleita.

Suurin tapahtumamme on syyskuinen Kävele Naiselle Ammatti. Lisäksi olemme keränneet ja keräämme varoja muun muassa Ravintolapäivässä, Siivouspäivässä, lukemalla, taimia vaihtamalla, jumppaamalla, joogaamalla, golfaamalla sekä elokuva- ja teatteri-illoilla.

Naisten Pankki ei ole nimestään huolimatta naiselta naiselle -tyyppinen hanke, vaan auttamalla naista tuetaan samalla hänen perhettään ja koko kyläyhteisöä. Myös vapaaehtoisiksi, osakkaiksi ja lahjoittajiksi ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin. Voit auttaa tekemällä sitä, mitä parhaiten osaat, ja milloin itsellesi sopii. Voit olla monessa mukana tai osallistua vain johonkin yksittäiseen tapahtumaan. Kaikki auttamistavat ovat yhtä arvokkaita ja tärkeitä.

Tulemme mielellämme kertomaan toiminnastamme erilaisiin tilaisuuksiin, työpaikoille ja kouluille. Lisäksi teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyö voi olla joko kertaluonteista tai pitkäjänteistä kumppanuutta. Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme Facebookissa ja uutiskirjeissä. Olemme myös Twitterissä ja Instagramissa. Postituslistallemme voit liittyä alla olevasta linkistä. Ollaan yhteyksissä!

Oulun tapahtumat

Naisten Pankki Oulu
oulu(at)naistenpankki.fi

Tarja Käckman (paikallisryhmän väliaikaisvetäjä)
tarja.kackman(at)gmail.com

Tapahtumat

Pelaa Naiselle Ammatti 22.2.2020

Naisten Pankki ja Nallisport järjestävät perinteisen hyväntekeväisyystapahtuman Nallisportissa lauantaina 22.2.2020 klo 9.00 alkaen. Tapahtuman hinta on 40 euroa sisältäen lounaan. Nallisport lahjoittaa 25 euroa per pelaaja Naisten Pankille hauraassa asemassa...

Lue lisää

Lukemisen lumous: helmikuun lukupiiri 27.2.

Helmikuun lukupiiri järjestetään torstaina 27.2. klo 18 alkaen Puistokahvila Makiassa. Lukupiirissä käsitellään norjalaisen Sarita Skagnesin Vain tytär -teosta. Kirja kertoo järkyttävän ja rohkaisevan elämäntarinan intialaisen perheen tyttären elämästä. Vaikeat koettelemukset...

Lue lisää

Naisten Pankin kirppispöytä Vadelmatarha Oulussa

Naisten Pankilla on Vadelmatarhassa 2.-14.3.2020 välisenä aikana kirppispöytä, jossa myydään Naisten Pankin ystävien lahjoittamia lasten vaatteita, tarvikkeita, leluja, pelejä ja kirjoja. Kirppispöydän tarjoaa Vadelmatarha pro bonona. Tekemällä ostoksia myyjänumerolta 3300,...

Lue lisää

Naisten Pankki Oulun vapaaehtoisten ilta 9.3.

Maaliskuun tapaamisessa suunnitellaan kevään varainkeruutapahtumia. Oletko sinä valmis antamaan aikaa ja osaamistasi jollekin tai useammalle varainkeruutapahtumalle? Kokoonnumme Keskustan Seurakuntatalon monitoimisalissa, 1. krs. Huhtikuun tapaaminen järjestetään 6.4.2020. Tervetuloa!

Lue lisää

Naisten Pankki Oulun vapaaehtoisten ilta 6.4.

Huhtikuun tapaamisessa suunnitellaan loppukevään varainkeruutapahtumia sekä tehdään katsastus kesään. Oletko sinä valmis antamaan aikaa ja osaamistasi jollekin tai useammalle varainkeruutapahtumalle? Kokoonnumme Keskustan Seurakuntatalon monitoimisalissa, 1. krs. Tervetuloa!

Lue lisää