Kitee

Ryhmä naisia seisoo talon seinän vieressä. Ensimmäinen katsoo kameraan ja hymyilee.

Tervetuloa mukaan Kiteen Naisten Pankin toimintaan!

Kiteen Naisten Pankin toiminta on aloitettu toukokuussa 2023.

Tavoitteenamme on kerätä monin eri tavoin rahaa heikossa asemassa olevien naisten elämän parantamiseen eri kohdemaissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa. Kutsu mukaan myös kaverisi.

Olemme vapaaehtoisyhteisö ja voit osallistua omien voimiesi ja innostuksesi mukaan.

 

Yhteystiedot:

Mervi Kekäle, kitee(at)naistenpankki.fi, 050 568 9308

Tuija Kosonen, kitee(at)naistenpankki.fi, 040 554 0015

Facebook https://www.facebook.com/people/Naisten-Pankki-Kitee/100093676008802/

 

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tapahtumat

Kukkakuhhaus Rääkkylässä 16.-18.8.2024

,

Kukkakuhhaus on kukkajuhla, jossa on maalaiselämään ja erityisesti kukkiin liittyvää, monipuolista ohjelmaa. Mukana on runsaasti lähinnä paikallisia tuotemyyjiä. Naistenpankkilaiset Joensuusta ja Kiteeltä esittelevät Naisten Pankin toimintaa ja myyvät vapaaehtoisten valmistamia tuotteita....

Lue lisää