Riihimäki

Tule mukaan Naisten Pankin toimintaan Riihimäellä!

Järjestämme tapahtumia, joissa keräämme varoja heikoimmassa asemassa olevien naisten ammattikoulutukseen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Osallistumme vuosittain valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan.

Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme mm. sähköpostilla sekä Tapahtumat- ja Facebook-sivuillamme.

Kokoonnumme kuukausittain suunnittelemaan toimintaamme. Tapaamiset ovat avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Erityisesti uudet vapaaehtoiset ja ideat ovat aina tervetulleita.

Voit liittyä postituslistalle alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

Kuvateksti: Toimintamme starttasi 24.3.2022, Vierainamme Reetta Meriläinen (2. vas.) ja Signe Jauhiainen(3. vas.)

Paikallisryhmä on perustettu 2022.

Yhteystiedot

npriksu@gmail.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.