Pietarsaari

Tule mukaan toimintaan!

Pietarnaiset ovat iloinen ja tarmokas ryhmä, joka palaa halusta auttaa kehittyvien maiden naisia rakentamaan uutta parempaa tulevaisuutta. Toimintamme tavoitteena on myös levittää hyvää mieltä paikallisesti hyväntekeväisyystempauksiemme avulla. Kutsumme mukaan kaikkia kiinnostuneita tekemään hyvää ja nauttimaan yhdessäolosta.

Yhteistyökumppani: Pietarsaaren suomenkielinen seurakunta.

Pietarsaaren tapahtumat

Pietarsaari
Minna Uusitalo
minna.uusitalo(at)rimitagreen.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.