Joensuu

Tule mukaan toimintaan!

Joensuun Naisten Pankissa on iloisen puuhakas yhdessä tekemisen meininki. Lounaspalavereissa käymme läpi, mitä olemme saaneet aikaan ja suunnitemme, mitä aiomme seuraavaksi tehdä. Käsityöpiireissä loihdimme kerran käytetyistä materiaaleista monenmoista kaunista uutta. Lukupiireissä perehdymme kehitysmaiden naisten elämään kauno- ja tietokirjallisuuden avulla. Kaikkiin näihin voit hypätä mukaan kerran kuukaudessa.

Vuosittain järjestämme tapahtumia, joissa varainkeruun lisäksi teemme Naisten Pankkia tunnetuksi. Näitä ovat mm. yhteislauluillat, konsertit ja muut yleisötapahtumat yhteistyössä eri tahojen kanssa, paketointipalvelu, kirppikset ja muut myyntitapahtumat. Olemme mukana valtakunnallisessa Kävele naiselle ammatti -tapahtumassa vuosittain.

Joensuun Naisten Pankki aloitti 2010 syksyllä ja jatkuu virkeänä ja monimuotoisena vapaahehtoistoimintana, josta jokainen voi löytää itselleen sopivaa tekemistä. Ota yhteyttä, anna aikaasi silloin kun sinulle sopii ja ota mukaan kaverisikin.

Joensuun tapahtumat

Joensuu
Leila Kontkanen
joensuu(at)naistenpankki.fi
040 5252 900

Tapahtumat

Naisten Pankin Joulutori

Joulutori on Kauppakeskus IsoMyyssä to-pe-la 13.-15.12. Voit ilmoittautua Joulutorin vuorokalenteriin sinulle sopivaan vuoroon tai vuoroihin tästä. Vuorot ovat  2 h tai 2,5 h. Kuhunkin vuoroon tarvitaan 2 henkilöä. Viimeisissä vuoroissa pärjää...

Lue lisää

Lounastapaaminen tammikuussa

Joensuun Naisten Pankin joulukuun lounastapaaminen on ke 16.1. klo 12-14 Teatteriravintolan Varpunen-kabinetissa. Tilaisuus on kaikille avoin keskustelu- ja ideointitapaaminen. Lounaan jokainen maksaa itse. Lounaslistaan voit tutustua tässä. Tervetuloa!

Lue lisää

Lukevat Leidit -lukupiiri

Lukevat Leidit -lukupiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai Opintokeskus Siviksessä, Tammikuussa kokoontuminen on tiistaina 29.1. klo 17:30. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Naisten Pankki -ilta

Naisten Pankki -ilta on Karjalaisen auditoriossa Noljakassa keskiviikkona 30.1.2019 klo 18. Illan aiheita ovat Naisten Pankki kuulumiset vapaaehtoisten Nepal-matkalta Mukana on Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtaja Liisa Kapanen. Tervetuloa!

Lue lisää

Figaron häät -oopperailta

Joensuun oopperayhdistyksen seuraava ooppera W A Mozartin Figaron häät saa ensi-iltansa tammikuussa 2019. Ooppera esitetään ensimmäistä kertaa Joensuussa. Oopperan ohjaa Markku Pölönen ja kapellimestarina on Huba Hollóköi. Esityksiä on viisi...

Lue lisää