Imatra

Kuvakollaasi viidestä kuvasta., joissa naiset esittelevät erimuotoisia vapaaehtoistehtäviä sukkamyyjäisistä ruoanjakeluun.
Tule Sinäkin mukaan Imatran Naisten Pankin toimintaan!

Järjestämme tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa keräämme varoja hauraassa asemassa olevien naisten auttamiseen. Heitä koulutetaan ammattiin ja yrittäjyyteeen, jotta voivat hankkia toimeentulon, ja päättää itse omasta elämästään. Naisten tasa -arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin.

Valmistamme intialaisia aterioita loka- ja huhtikuussa Seurakunnan Olavinkulman keittiössä. Käden taitajat askartelevat ja neulojat kutovat erilaisia myyntiartikkeleita.

Retkeilemme luonnossa, keräten luonnoan antimia. Osallistumme KNA kävelyyn ja mahdollisuuksien mukaan markkina- ja myyjäistapahtumiin.

Kokoonnumme parittomilla viikoilla maanantaisin Olavinkulmaassa klo 12.00, tapaamiset ovat kaikille halukkaille avoimia. Kahvittelun jälkeen kerrataan mennyttä ja ideoidaan luovasti tulevaa tekemistä. Ulkoilutapaamisia jatketaan koronan jälkeen.

Kerromme mielellämme Naisten Pankista ja omasta toiminnastamme. Olemme Facebookissa, ja saat lisää tietoa liittymällä sähköpostilistalle.

Tule Sinäkin mukaan iloiseen karjalaisnaisten seuraan ja tekemisen meininkiin. Voit antaa aikaasi ja osaamistasi silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Imatran tapahtumat >>

Voit seurata meitä Facebookissa, Naisten Pankki Imatra.

 

 

Imatra

Maija Pakarinen
maija.pakarinen(at)evl.fi
+358 40 522 0706

Marja-Leena Elomäki
marja.elomaki(at)gmail.com