Mikkeli

Tervetuloa mukaan!

Naisten Pankki täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Olemme ylpeitä siitä mitä vapaaehtoiset ympäri Suomen ovat saaneet aikaan kehitysmaiden naisten hyväksi. Haluaisitko sinäkin antaa oman panoksesi tämän hyvän tekemiseen? Liity mukaan iloiseen ja aktiiviseen Naisten Pankin Mikkelin paikallisryhmään.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, askarteluiltoja, myyjäisiä ja kirjallisuusiltoja. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eli osallistut silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja oma aikasi antaa myöten. Liity postituslistallemme alla olevasta linkistä. Näin saat omaan sähköpostiin tietoa Mikkelin vapaaehtoisten ajankohtaisista tapahtumista.

Mikkelin paikallisryhmä on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Meidän tiedotuslistalle on liittynyt jo yli 180 Naisten Pankin ystävää, ja kuukausittain kokoontuvan lukupiirin sähköpostilistallakin on yli neljäkymmentä naista. Tule sinäkin mukaan.

Olkoon yhteinen mottomme: Toivo muuttuu todeksi vain tekojen kautta.

Mikkelin tapahtumat

Tykkääthän meistä myös Facebookissa!

Mikkeli
Eija Himanen
p 050 5792918
eija.himanen(at)puhumisenpaikka.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.