Mikkeli

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan!

Naisten Pankki Mikkeli on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Olemme mukana omalta osaltamme muuttamassa maailmaa luomalla mahdollisuuksia hauraassa asemassa olevien naisten ammatilliselle koulutukselle, toimeentulolle ja yrittäjyydelle.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, myyjäisiä ja kirjallisuusiltoja. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eli osallistut silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja aikasi antaa myöten. Uudet ideat toiminnaksi ovat myös tervetulleita.

Liity mukaan iloiseen ja aktiiviseen paikallisryhmään. Ilmoittaudu postituslistallemme alla olevasta linkistä. Näin saat omaan sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista tapahtumista. Facebookissa Naisten Pankki Mikkelin seuraajana pysyt myös ajantasalla tapahtumista.

Olkoon yhteinen mottomme: Toivo muuttuu todeksi vain tekojen kautta.

Mikkelin tapahtumat

Tykkääthän meistä myös Facebookissa!

Paikallisryhmä on perustettu 2011.

Yhteystiedot
Eija Himanen
p 050 5792918
eija.himanen(at)puhumisenpaikka.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.