Kirkkonummi

Tule mukaan Naisten Pankin toimintaan Kirkkonummelle!

Naisten Pankki Kirkkonummi on osa Naisten Pankki Helsingin paikallisryhmää. Järjestämme myös itsenäisesti varainkeruutapahtumia ja -tempauksia kehitysmaiden naisten ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen kehittämiseen.

Suurin vuosittainen tapahtuma Kirkkonummella on Kävele Naiselle Ammatti – hyvän mielen tapahtuma vauvasta vaariin – joka järjestetään syyskuussa. Käymme mielellämme kertomassa Naisten Pankin toiminnasta ja kohteistamme kehitysmaissa yritysten ja yhdistysten tilaisuuksissa.

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme. Sen lisäksi kannattaa seurata myös Helsingin paikallisryhmän Facebook-sivuja. Sieltä löytyy mielenkiintoisia menovinkkejä sinulle, ystävillesi ja työkavereillesi.

Liity vapaaehtoistemme joukkoon. Lähetä postia kirkkonummi@naistenpankki.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kerromme lisää toiminnastamme ja autamme sinua löytämään oma tapasi toimia kehitysmaiden naisten hyväksi.

Kirkkonummen tapahtumat

Jos haluat tietoa Naisten Pankin toiminnasta Helsingissä ja Kirkkonummella

Yhteystiedot Naisten Pankki Kirkkonummi

kirkkonummi(at)naistenpankki.fi

Tapahtumat

Diiva & Brel – Mari Palo & Martti Suosalo 26.10. klo 15

, , ,

Konsertin solisteilla on konsertissa oma osuus, jossa he esittävät oman ohjelmistonsa lempikappaleita. Tähtisopraano Mari Palo vie kuulijat oopperan, operetin ja musikaalin helmien tunnelmiin. Tämä osuus koostuu Marin ja Tapiola Big Bandin suositun Diiva svengaa!...

Lue lisää