Kirkkonummi

Tule mukaan virkistämään Naisten Pankin toimintaa Kirkkonummella!

Sykkiikö sydämesi vapaaehtoistyölle, jolla on merkitystä? Ota yhteyttä ja pohditaan, mitä voimme tehdä yhdessä hauraassa asemassa olevien naisten ammatillisen koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi. Kirkkonummen paikallisryhmä etsii toimeliaita ja luovia vapaaehtoisia, jotka haluavat antaa aikaansa hyvän tekemiseen – toki oman ajankäyttönsä puitteissa. Tavoitteenamme on saada Naisten Pankin tärkeän toiminta tunnetuksi myös läntisellä Uudellamaalla.

Naisten Pankki Kirkkonummen vuosittainen tapahtuma on ollut Kävele Naiselle Ammatti – hyvän mielen liikuntatempaus vauvasta vaariin – joka järjestetään syyskuussa. Uutena tilaisuutena järjestämme Lue Naiselle Ammatti -kirjallisuusillan to 14.10.2021. Käymme kertomassa Naisten Pankin toiminnasta sekä työn tuloksista myös yritysten ja yhdistysten tilaisuuksissa.

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme. Sen lisäksi kannattaa seurata myös Naisten Pankin Facebook- ja Instagram-postauksia – löydät mielenkiintoisia tarinoita tuensaajista ja pysyt kärryillä viimeisimmistä uutisista Suomessa sekä työstämme hankemaissa.

Liity vapaaehtoistemme joukkoon ja lähetä yhteystietosi liisa.kapanen(at)naistenpankki.fi. Otan sinuun yhteyttä, kerron lisää toiminnastamme ja pohditaan yhdessä, mikä olisi sinulle sopiva vapaaehtoispesti paikallisryhmässämme.

Arvojemme mukaisesti – toivo muuttuu todeksi tekojen kautta!

Kirkkonummen tapahtumat

 

 

Yhteystiedot Naisten Pankki Kirkkonummi

Liisa Kapanen, liisa.kapanen(at)naistenpankki.fi

kirkkonummi(at)naistenpankki.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.