Kirkkonummi

Tule mukaan virkistämään Naisten Pankin toimintaa Kirkkonummella!

Sykkiikö sydämesi vapaaehtoistyölle, jolla on merkitystä? Ota yhteyttä ja pohditaan, mitä voimme tehdä yhdessä hauraassa asemassa olevien naisten ammatillisen koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi. Kirkkonummen paikallisryhmä etsii toimeliaita ja luovia vapaaehtoisia, jotka haluavat antaa aikaansa hyvän tekemiseen – toki oman ajankäyttönsä puitteissa. Tavoitteenamme on saada Naisten Pankin tärkeän toiminta tunnetuksi myös läntisellä Uudellamaalla.

Naisten Pankki Kirkkonummen vuosittainen tapahtuma on ollut Kävele Naiselle Ammatti – hyvän mielen liikuntatempaus vauvasta vaariin – joka järjestetään syyskuussa. Uutena tilaisuutena järjestämme Lue Naiselle Ammatti -kirjallisuusillan to 14.10.2021. Käymme kertomassa Naisten Pankin toiminnasta sekä työn tuloksista myös yritysten ja yhdistysten tilaisuuksissa.

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme. Sen lisäksi kannattaa seurata myös Naisten Pankin Facebook- ja Instagram-postauksia – löydät mielenkiintoisia tarinoita tuensaajista ja pysyt kärryillä viimeisimmistä uutisista Suomessa sekä työstämme hankemaissa.

Liity vapaaehtoistemme joukkoon ja lähetä yhteystietosi liisa.kapanen(at)naistenpankki.fi. Otan sinuun yhteyttä, kerron lisää toiminnastamme ja pohditaan yhdessä, mikä olisi sinulle sopiva vapaaehtoispesti paikallisryhmässämme.

Arvojemme mukaisesti – toivo muuttuu todeksi tekojen kautta!

Kirkkonummen tapahtumat

 

 

Yhteystiedot Naisten Pankki Kirkkonummi

Liisa Kapanen, liisa.kapanen(at)naistenpankki.fi

kirkkonummi(at)naistenpankki.fi