Varsinais-Suomi

Toivotamme juuri Sinut tervetulleeksi Varsinais-Suomen aktiiviseen porukkaan!

Naisten Pankin toiminta käynnistettiin Varsinais-Suomessa maaliskuussa 2010. Ikimuistoisten avajaisten jälkeen toiminta on säilynyt vilkkaana: aktiivimme ovat järjestäneet muun muassa konsertteja, vierailukäyntejä ja liikuntatapahtumia ja käyneet puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa Naisten Pankin toiminnasta. Tavaramerkiksi ovat muodostuneet erilaiset teemalliset illat, kuten IhaNainen Ilta, KokoNainen Ilta ja MoniNainen Ilta. Yksi vuoden ehdoton kohokohta on Kävele Naiselle Ammatti syyskuussa.

Tapahtumistamme ja toiminnastamme tiedotetaan kuukausittaisella uutiskirjeellä, Naisten Pankin verkkosivuilla sekä Facebook- ja Twitter-tileillämme. Ota meidät seurantaan!

Kokoamme Varsinais-Suomen alueella runsaan joukon aktiivisia vapaaehtoisia yhteen suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia ja muuta toimintaa. Tukea tarvitaan jatkuvasti myös viestinnässä ja markkinoinnissa. Tule toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi, oppimaan uutta ja tapaamaan muita vapaaehtoisia. Naisten Pankissa voit olla mukana tekemässä hyvää monin eri tavoin, hyvässä porukassa!

Varsinais-Suomen tapahtumat

Olemme iloisia yhteydenotostasi!

Varsinais-Suomi

Mira Ekbom, mira.ekbom(at)gmail.com

Maritta Tammio, maritammio(at)gmail.com

Jutta Ruusunen, jutta.ruusunen(at)gmail.com

turku(at)naistenpankki.fi

Tapahtumat

Lukupiiri Kirjava Maailma – tammikuun tapaaminen

,

Tammikuussa uppoudumme 10-vuotiaan Gabyn maailmaan Burundissa! Pienen pieni maa on riipaiseva kertomus kadotetusta paratiisista, sodan jalkoihin jäävästä perheestä, maanpakolaisuudesta yli sukupolvien. Lukupiirimaksu 5 – 10 € suoritetaan paikan päällä Naisten...

Lue lisää

Gå ett Yrke till en Kvinna – Nagu

, ,

Var snäll och boka ”Gå ett Yrke till en Kvinna” -evenemanget i Nagu i din kalender. Evenemanget går av stapeln 27.1.2019 och starten är klockan 11:00. Vi samlas vid Gamla...

Lue lisää