Varsinais-Suomi

Toivotamme juuri Sinut tervetulleeksi Varsinais-Suomen aktiiviseen porukkaan!

Naisten Pankin toiminta käynnistettiin Varsinais-Suomessa maaliskuussa 2010. Ikimuistoisten avajaisten jälkeen toiminta on säilynyt vilkkaana: aktiivimme ovat järjestäneet muun muassa konsertteja, vierailukäyntejä, liikuntatapahtumia ja käyneet puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa Naisten Pankin toiminnasta. Tavaramerkiksi ovat muodostuneet erilaiset teemaillat, lukupiirit ja yhteistyötapahtumat paikallisten yritysten kanssa. Yksi vuoden ehdoton kohokohta on Kävele Naiselle Ammatti syyskuussa.

Tapahtumistamme ja toiminnastamme tiedotetaan kuukausittaisella uutiskirjeellä, Naisten Pankin verkkosivuilla sekä Facebook-, Instagram (@naistenpankkiturku)- Twitter-tileillämme (@naistenpankkitu). Ota meidät seurantaan!

Kokoamme Varsinais-Suomen alueella runsaan joukon aktiivisia vapaaehtoisia yhteen suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia ja muuta toimintaa. Tukea tarvitaan jatkuvasti myös viestinnässä ja markkinoinnissa. Tule toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi, oppimaan uutta ja tapaamaan muita vapaaehtoisia. Naisten Pankissa voit olla mukana tekemässä hyvää monin eri tavoin, hyvässä porukassa!

Varsinais-Suomen tapahtumat

Olemme iloisia yhteydenotostasi!

Varsinais-Suomi

Leena Paulus, leena.paulus(at)wilhelmina.fi (tapahtumat ja yleinen koordinointi)

Anna Paulus, akmpau(at)gmail.com (talous)

turku(at)naistenpankki.fi

Tapahtumat

Tuo toivon lahja – Naiselle Ammatti

,

Tule mukaan vaikka isommallakin joukolla! Tapahtuma on mainio idea läheiselle tai ystävälle myös lahjaksi! Tuplasti hyvää mieltä kaikille, itselle ja muille. Osallistumismaksu 30 €/henkilö maksetaan Naisten Pankki Turku tilille FI34...

Lue lisää