Aurinkorannikko

Naisten Pankin Aurinkorannikon aluesolu on ensimmäinen Naisten Pankin paikallisryhmä Suomen rajojen ulkopuolella! Toiminta keskittyy pääosin Fuengirolan alueelle Espanjaan.

Aurinkorannikon naisetkin halusivat mukaan auttamaan, ja tämän vuoden syyskuussa tempaistiin Fuengirolassa ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Naiset halusivat jatkoa toimintaan, ja 7. marraskuuta 2015 perustimme Aurinkorannikon Naisten Pankin aluesolun ev.lut. srk:n Seurakuntakodilla. Mukana oli 35 innokasta toimijaa.

Päätimme heti kerätä varoja ja järjestää Joulutorin Centro Finlandiassa. Joukosta löytyi innokas työryhmä, joka organisoi tapahtuman. Tällä hetkellä Aurinkorannikon Naisten Pankiin on liittynyt 65 naista, ja se on PALJON yhden kuukauden aikana! Jokainen jäsen voi olla mukana Naisten Pankin toiminnassa haluamallaan tavalla. Huonoa omaatuntoa ei siis tarvitse kantaa jos ei ehdi/ halua tulla kaikkiin tapaamisiin. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Tykkää meistä Facebookissa, niin saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja järjestämistämme tilaisuuksista.

Tulevaisuudessa luvassa on mitä mielenkiintoisimpia tapahtumia kehitysmaiden naisten toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi!

¡Bienvenidos!

Aurinkorannikon tapahtumat

Rokkikone kuljetti Naisten Pankin materiaalit Fuengirolaan

 

Aurinkorannikko

Puheenjohtaja Rea Willberg

rea@styletrade.fi

p. +34 681 666 054

Varapuheenjohtaja Meeri Ferrer

meeriferrer@hotmail.com

Amanda Uusitalo

marjukka.a.uusitalo@gmail.com

Liisa Hanen

liisa.hanen@gmail.com

Leena Häkkilä

leena.i.hakkila@gmail.com