Aurinkorannikko

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankin Aurinkorannikon aluesolu on ensimmäinen Naisten Pankin paikallisryhmä Suomen rajojen ulkopuolella. Toiminta keskittyy pääosin Fuengirolan alueelle Espanjaan. Aurinkorannikon naisetkin halusivat mukaan auttamaan, ja vuoden 2015 syyskuussa tempaistiin
Fuengirolassa ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Naiset halusivat jatkoa toimintaan, ja 7. marraskuuta 2015 perustettiin Aurinkorannikon Naisten Pankin aluesolu. Mukana oli 35 innokasta toimijaa.

Aurinkorannikolla jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti. Myös toiminta on löytänyt muotonsa. Vuoden päätapahtumia ovat Kävele naiselle ammatti, joulumarkkinat, Naistenpäivän tapahtuma sekä Roosanauha -ilta. Sen lisäksi on järjestetty iso joukko pienempiä tapahtumia, myyjäisiä, hauskoja tempauksia ja illanviettoja, jotka ovat yhdistäneet seudun naisia ja kartuttanut keräyskassaa.

Toiminta on hyvin vapaamuotoista ja jokainen jäsen voi olla mukana oman aikataulunsa mukaisesti eikä huonoa omaatuntoa tarvitse tuntea, jos ei pääse kaikkiin tapaamisiin. Kaikki, jotka olette kiinnostuneita parantamaan kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja tukemaa heidän yrittäjyyttään, tervetuloa mukaan. Aurinkorannikon tapahtumista saat tietoa Facebook-sivuiltamme Naisten Pankki Aurinkorannikko. Liittymällä sähköpostiosoitteistoomme saat meiltä postia noin kerran kuukaudessa.

Bienvenidos!

Aurinkorannikon tapahtumat

Rokkikone kuljetti Naisten Pankin materiaalit Fuengirolaan

 

Aurinkorannikko

Puheenjohtaja Rea Willberg
rea@styletrade.fi
p. +34 681 666 054

Varapuheenjohtaja Meeri Ferrer
meeriferrer@hotmail.com

Amanda Uusitalo
marjukka.a.uusitalo@gmail.com

Liisa Hanen
liisa.hanen@gmail.com

Leena Häkkilä
leena.i.hakkila@gmail.com