Aurinkorannikko

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankin Aurinkorannikon aluesolu on ensimmäinen Naisten Pankin paikallisryhmä Suomen rajojen ulkopuolella. Toiminta keskittyy pääosin Fuengirolan alueelle Espanjaan. Aurinkorannikon naisetkin halusivat mukaan auttamaan, ja vuoden 2015 syyskuussa tempaistiin
Fuengirolassa ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Naiset halusivat jatkoa toimintaan, ja 7. marraskuuta 2015 perustettiin Aurinkorannikon Naisten Pankin aluesolu. Mukana oli 35 innokasta toimijaa. Kaisa Saarentola oli tässä liikkeellepaneva voima ja aloittikin ensimmäisenä puheenjohtajana Aurinkorannikolla.

Aurinkorannikolla jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti. Myös toiminta on löytänyt muotonsa. Vuoden päätapahtumia ovat Kävele naiselle ammatti, joulumarkkinat sekä Naistenpäivän tapahtuma. Sen lisäksi on järjestetty iso joukko pienempiä tapahtumia, myyjäisiä, hauskoja tempauksia ja illanviettoja, jotka ovat yhdistäneet seudun naisia ja kartuttanut keräyskassaa.

Toiminta on hyvin vapaamuotoista ja jokainen jäsen voi olla mukana oman aikataulunsa mukaisesti eikä huonoa omaatuntoa tarvitse tuntea, jos ei pääse kaikkiin tapaamisiin. Kaikki, jotka olette kiinnostuneita parantamaan kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja tukemaa heidän yrittäjyyttään, tervetuloa mukaan. Aurinkorannikon tapahtumista saat tietoa Facebook-sivuiltamme Naisten Pankki Aurinkorannikko. Liittymällä sähköpostiosoitteistoomme saat meiltä postia noin kerran kuukaudessa.

Bienvenidos!

Aurinkorannikon tapahtumat

 

Aurinkorannikko

Puheenjohtaja

Tiina Shamrin

tiina.shamrin@gmail.com

+358 40 707 9867

naistenpankkiaurinkorannikko@gmail.com