Rovaniemi

Tule mukaan toimintaan!

Rovaniemen Naisten Pankin paikallisryhmään ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Ota Rovaniemen Naisten Pankki seurantaan somessa @naistenpankkirovaniemi.

Paikallisryhmällä on kuukausittain kokoontuva lukupiiri, jonka lisäksi osallistumme valtakunnallisiin tapahtumiin esim. Kävele Naiselle Ammatti ja Lue Naiselle Ammatti.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Rovaniemen tapahtumat

Paikallisryhmä on perustettu 2010.

Yhteystiedot

Riitta Suokas riitta.suokas@fimnet.f

Henkilörekisterien kiäsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.