Jyväskylä

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki Jyväskylä kokoaa yhteen vapaaehtoiset Jyväskylän alueella. Järjestämme sekä itse että yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain useita tapahtumia, joissa keräämme varoja kehitysmaiden naisten omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi ja heidän perheidensä elinolojen kohentamiseksi.

Jyväskylän Naisten Pankissa toimii useita aktiivisia toimintaryhmiä kädentaidoista kulttuuriin. Meillä toimii myös aktiivinen lukupiiri. Me naistenpankkilaiset käymme mielellämme myös kertomassa toiminnastamme eri tilaisuuksissa. Mikäli toiminta jossain (tai useassa) ryhmässämme kiinnostaa sinua, ole yhteydessä ko. ryhmän vetäjään, niin saat lisää tietoa:

• kädentaidot Arja Holopainen, aktm.holopaiset(at)gmail.com tai Ulla Saastamoinen, usaastam(at)gmail.com.
• viestinviejät Katriina Geijer, katriina.geijer(at)gmail.com
• kulttuuri Anna-Kaisa Jaala, anna.kaisa.jaala(at)gmail.com
• lukupiiri Kaisa Lepistö-Salojärvi, kaisa.lepisto-salojarvi(at)kolumbus.fi
• talkootyöntekijät Margit Pernu, margit.pernu(at)gmail.com
• yritysvarainhankinta Kirsi-Marja Oinonen, kirsimarja.oinonen(at)gmail.com
• viestintä Tiina Shamrin, tiina.shamrin(at)gmail.com

Järjestämme avoimia iltoja muutaman kerran vuodessa. Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme noin kerran kuussa ilmestyvällä sähköpostiuutiskirjeellä sekä omilla Facebook-sivuillamme.

Tule mukaan toimintaan.  Löydämme sinulle varmasti kiinnostustasi vastaavaa mieluisaa tekemistä!

Jyväskylän tapahtumat

Jyväskylä
naistenpankki.jyvaskyla(at)gmail.com

Sanna Andersson
sanna.k.andersson@icloud.com

Tapahtumat

Golfaa Naiselle Ammatti – Naisten Pankki Open-osakilpailut heinäkuussa 2019

, , , , , , , , , , , , , ,

Naisten Pankki Open 2019 -kiertueen osakilpailut pelataan touko-elokuussa kuudellatoista kentällä eri puolilla Suomea. Naisten Pankki Open osakilpailut ovat kaikille avoimia pariscramble-kilpailuja ikään, sukupuoleen tai tasoitukseen katsomatta. Osakilpailun maksu on yhdeltä parilta...

Lue lisää

Naisten Pankin avoin tapaaminen nyyttäripiknikillä

Tule mukaan perinteiselle nyyttäripiknikille kaikille avoimeen tapaamiseen, jossa startataan syyskausi, vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan syksyn tapahtumia. Kokoonnutaan eväiden kera Alban nurmikolle klo 18. Huonon kelin sattuessa menemme katetulle terassille.

Lue lisää

Joogaa Maalaa Kirjoita naiselle Ammatti

Kenelle? Kaikille perusjäykille ja taiteista tietämättömille! Mitä tapahtuu? PIHAJOOGA JA HENGITYS MINUSSA/ Mari Mikkilä, Hoitohuone Pihlaja Lämmin, joustava asu ja oma alusta PENSSELI JA PAPERI -PAJA/ Pirkko Pulkkinen, Kuvataideterapeutti, Piccon...

Lue lisää