Jyväskylä

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki Jyväskylä kokoaa yhteen vapaaehtoiset Jyväskylän alueella. Järjestämme sekä itse että yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain useita tapahtumia, joissa keräämme varoja kehitysmaiden naisten omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi ja heidän perheidensä elinolojen kohentamiseksi.

Jyväskylän Naisten Pankissa toimii useita aktiivisia toimintaryhmiä kädentaidoista kulttuuriin. Meillä toimii myös aktiivinen lukupiiri. Me naistenpankkilaiset käymme mielellämme myös kertomassa toiminnastamme eri tilaisuuksissa. Mikäli toiminta jossain (tai useassa) ryhmässämme kiinnostaa sinua, ole yhteydessä ko. ryhmän vetäjään, niin saat lisää tietoa:

  • kädentaidot Arja Holopainen, aktm.holopaiset(at)gmail.com tai Ulla Saastamoinen, usaastam(at)gmail.com
  • viestinviejät Katriina Geijer, katriina.geijer(at)gmail.com
  • kulttuuri Anna-Kaisa Jaala, anna.kaisa.jaala(at)gmail.com
  • lukupiiri Kaisa Lepistö-Salojärvi, kaisa.lepisto-salojarvi(at)kolumbus.fi
  • talkootyöntekijät Margit Pernu, margit.pernu(at)gmail.com
  • yritysvarainhankinta Kirsi-Marja Oinonen, kirsimarja.oinonen(at)gmail.com
  • viestintä Tiina Shamrin, tiina.shamrin(at)gmail.com
  • somevastaava: Bella Salonen, annabella.salonen(at)hotmail.com

Järjestämme avoimia iltoja muutaman kerran vuodessa. Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme noin kerran kuussa ilmestyvällä sähköpostiuutiskirjeellä sekä omilla Facebook-sivuillamme.

Tule mukaan toimintaan.  Löydämme sinulle varmasti kiinnostustasi vastaavaa mieluisaa tekemistä!

Jyväskylän tapahtumat

Jyväskylä
naistenpankki.jyvaskyla(at)gmail.com

Katriina Geijer, katriina.geijer(at)gmail.com

 

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tapahtumat

Jyväskylän lukupiiri, huhtikuun tapaaminen 16.4.

Huhtikuun lukupiiritapaamisessa keskustellaan taiteesta, taiteilijoista ja taiteilijoiden elämäkertakirjoista. Kirjana on Riitta Konttisen teos Elämänvirrassa, Alvar ja Ragni Cawén (Kustannusosakeyhtiö Siltala). Lukupiiriin voit tulla vaikka et olisi vielä lukenut kirjaa. Tapaamiseen...

Lue lisää