Länsi-Vantaa

Ryhmä afrikkalaisia naisia istuu kuuntelemassa kirkossa kuuntelemassa rauhanneuvotteluja.

Naisten Pankki Länsi-Vantaa on Vantaankosken seurakunnan vapaaehtoisten aktiivinen ryhmä. Jäseniä on noin 30. Ryhmä järjestää erilaisia tapahtumia ja luentoja, tekee käsitöitä, leipoo ,myy kortteja yms. kerätäkseen varoja sisarille kehitysmaissa. Toimintamme ydintä ovat kahdesti vuodessa järjestettävä Soppalounas ja luento -tapahtuma, Kävele Naiselle Ammatti –tapahtuma, kirkkokahvitukset usean kerran vuodessa, joulu- ja pääsiäismyyjäiset ja Isomyyrin käsityömessuilla Naisten Pankin pop-up-kahvilan pyörittäminen.

Länsi-Vantaa

Ulla Pohjolan-Pirhonen, upohjolanpirhonen@gmail.com
Marja-Leena Colerus, marja-leena.colerus@jippii.fi
Hannele Kauranne, hannele.kauranne@gmail.com, puh. +358 400 618 439

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.