Hämeenlinna

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankin Hämeenlinnan yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin Hämeenlinnan seudulla.

Olemme aktiivisella toiminnallamme osa Naisten Pankin unelmaa ja pyrimme omalta osaltamme parantamaan maailmaa – nainen kerrallaan.

Hämeenlinnan Naisten Pankissa toimii aktiivinen askartelijoiden ryhmä. Järjestämme myös erilaista kädentaitoihin liittyvää pajatoimintaa. Ravintolapäivien kahvilat ovat myös olennainen osa varainkeruutamme. Olemme mukana Hämeen linnassa Tuomaan markkinoilla sekä Pääsiäismarkkinoilla. Järjestämme myös yhteisiä suunnittelu-, ideointi- ja tutustumisiltoja.

Me naistenpankkilaiset käymme mielellämme kertomassa toiminnastamme eri tilaisuuksissa. Kutsu mukaan! Meiltä voit kysyä myös esim. kahvituksen järjestämistä omaan tapahtumaasi. Teemme yhteistyötä kaikkien niiden tahojen kanssa, jotka voivat jakaa arvomme ja unelmamme.

Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme kuukausitiedotteessa. Liity postituslistallemme. Paikalliset lehdet kertovat myös toiminnastamme ja tapahtumistamme. Tykkää meistä Facebookissa!

Jokainen naistenpankkilainen on meille tärkeä ja kaikille löytyy varmasti mieluista tekemistä. Tervetuloa mukaan.

Hämeenlinnan tapahtumat

 

Hämeenlinna
Anniina Iivonen
anniina.k.iivonen@gmail.com

050 5738624

 

Tapahtumat

Vapaaehtoisten ilta

Tervetuloa lämpimästi syyskauden ensimmäiseen tapaamiseen. Vaihdetaan kuulumisia, suunnitellaan syksyn tapahtumia, napostellaan ja nautitaan kesäillasta. Sauna ei tällä kertaa lämpiä, mutta järveen voi pulahtaa, jos siltä tuntuu. Ilta on avoin kaikille...

Lue lisää

Vapaaehtoisten ilta

Vapaaehtoisten ilta on avoin kaikille Naisten Pankin vapaaehtoisille ja uusille toiminnastamme kiinnostuneille. Syyskuun tapaamisen aiheena on Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Suunnittelemme myös muita loppuvuoden varainkeruutapahtumia.

Lue lisää

Kävele Naiselle Ammatti Hämeenlinna

Ilmoittaudu ja lahjoita >> Mikä on Kävele Naiselle Ammatti? Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, viettää juhlavuottaan kun tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri...

Lue lisää