Hämeenlinna

Tule mukaan Naisten Pankin toimintaan Hämeenlinnassa!

Järjestämme tapahtumia, joissa keräämme varoja heikoimmassa asemassa olevien naisten ammattikoulutukseen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Osallistumme vuosittain valtakunnalliseen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan. Olemme mukana Hämeen linnan Tuomaan markkinoilla sekä Pääsiäismarkkinoilla.

Kokoonnumme kuukausittain suunnittelemaan toimintaamme. Tapaamisemme ovat avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Erityisesti uudet vapaaehtoiset ja ideat ovat aina tervetulleita. Meillä toimii myös askartelu- ja käsityöryhmä sekä lukupiiri.

Tulemme mielellämme kertomaan Naisten Pankista ja toiminnastamme erilaisiin tilaisuuksiin, työpaikoille ja kouluihin. Meiltä voi kysyä myös esim. kahvituksen järjestämistä tapahtumiin. Teemme yhteistyötä kaikkien kanssa, jotka voivat jakaa arvomme ja unelmamme.

Tiedotamme toiminnastamme ja tapahtumistamme mm. uutiskirjeessä, tiedotteissa ja Facebook-sivuillamme. Uutiskirjeen voit tilata alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

Hämeenlinnan tapahtumat

Paikallisryhmä on perustettu 2011.

Hämeenlinna
hameenlinna@naistenpankki.fi

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.