Kävele Naiselle Ammatti

Naisten Pankissa seurataan tiiviisti koronavirustilannetta. Toivomme, että viruksesta saadaan niskalenkki ajoissa, jotta voimme järjestää kävelytapahtuman suunnitellusti. Näillä näkymin emme ole perumassa tapahtumaa.

Tervetuloa kävelemään 6. syyskuuta!

Osallistumalla Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan voit muuttaa maailmaa kanssamme. Tuemme naisten toimeentulon edellytyksiä Naisten Pankin hankemaissa: ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä sekä säästö- ja lainaryhmien toimintaa.

Kävelytapahtuma järjestetään sunnuntaina 6.9. eri puolilla Suomea. Myös ulkomailla kävellään. Voit osallistua yhteiseen tapahtumaan tai järjestää OmaKävelyn, kun sinulle sopii. Voit kävellä omalla tempollasi, yksin tai yhdessä.

Viime vuonna Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma täytti 10 vuotta. Juhlavuoden tempauksiin osallistui yli 2000 kävelijää. Suomen pohjoisin kävelypaikkakunta oli Inari ja eteläisin Kirkkonummi. Ulkomailla käveltiin mm. Saksassa, Espanjassa, Kreikassa ja Kroatiassa. Tapahtuma tuotti Naisten Pankille ennätykselliset 100 664 euroa.

Haluatko jatkossakin tukea naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa? Ryhdy Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi! 

Näin voit osallistua:

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin vuoden suurin hyväntekeväisyystapahtuma. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumiin osallistuvien kävelijöiden lahjoituksilla tuetaan naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tehdä Naisten Pankin Ammattia (30 €) vastaavan lahjoituksen tai lahjoittaa sinulle sopivan summan. Mitä enemmän lahjoituksia, sitä enemmän keräämme Ammatteja!

Alla olevilla paikkakunnilla järjestetään vuonna 2020 Kävele Naiselle Ammatti –tapahtuma. Jokaisella paikkakunnalla on omanlaisensa tapahtumaohjelma ja reitti, joten tutustu paikkakuntasi KNA-sivuun. Valitse allaolevasta listasta paikkakuntasi, niin pääset ilmoittautumaan ja lahjoittamaan. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole kävelytapahtumaa, voit tehdä OmanKävelyn tai tulla tapahtumajärjestäjäksi.

Kävelytapahtumat 2020:

Suomessa

(listaa päivitetään heti kun sen mahdollista)

Ulkomailla

(listaa päivitetään heti kun se on mahdollista)

Järjestä OmaKävely

Jos et pääse osallistumaan Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan, voit järjestää OmanKävelyn. Viime vuonna OmaKävelyjä järjestettiin ulkomaita myöten! Valitse ilmoittautumisen yhteydessä Kävelyn paikkakunnaksi ”muu” ja kirjoita avoimeen kenttään ”OmaKävely” ja kävelypaikka. Ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjataan lahjoitussivulle. Lue lisää OmaKävelystä >>

Tule tapahtumajärjestäjäksi

Mikäli paikkakunnallasi ei ole kävelytapahtumaa, voit myös järjestää sellaisen itse. Tapahtuma voi olla aivan järjestäjiensä näköinen ja liikkua voi teille mieleisellä tavalla: naisille voi vaeltaa, pyörillä, juosta tai vaikka joogata Ammatteja! Tukea saa valtakunnallisen tiimin vetäjiltä sekä Naisten Pankin toimistolta. Ilmoita itsesi järjestäjäksi täällä!

Tule kumppaniksi

Yritykset ja yhteisöt voivat kannustaa henkilöstöä osallistumaan tapahtumaan ja maksaa Ammatteja heidän puolestaan. Yritys voi lähteä kumppaniksi tekemällä kumppanuuslahjoituksen, jolloin Naisten Pankki tarjoaa vastineeksi näkyvyyttä tapahtumaviestinnässään. Kumppani voi tukea tapahtumaa myös lahjoittamalla esim. palveluita, tiloja ja esim. arpajaisvoittoja.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman pääyhteistyökumppani on viime vuoden tapaan tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme:

Paula Pauniaho
Kävele Naiselle Ammatti -tiimi
p. 050 62345
ppaunaiho@gmail.com