Kävele Naiselle Ammatti 2020

Kävele Naiselle Ammatti 2020 kutsuu sinut kävelemään maailman naisten rinnalla!

Valitse sinulle sopivin tapa lahjoittaa:

1. Verkkolahjoitus
2. Naisten Pankin Fundraiser Facebookissa (linkki tulossa)
3. MobilePay 41109, viesti omakavely

Tiesitkö, että…
30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden Ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun.

Oma ammatti on naiselle ylpeyden ja toimeentulon lähde, mutta tie ammattiin voi olla kivikkoinen. Tälläkin hetkellä lukemattomat naiset kävelevät kymmeniä kilometrejä vain ruokkiakseen perheensä. Koronakriisi koettelee valmiiksi hauraassa asemassa olevia naisia ja heidän perheitään, mutta oma ammatti tuo turvaa ja opettaa taitoja, joilla nousta kriisistä. Nyt jos koskaan maailman naiset tarvitsevat sinut kulkemaan heidän rinnalleen. Lähde omalle kävelylle yksin, kaksin tai kutsu pieni ryhmä ystäviä mukaan ja kerää lahjoitus naisen ammatilliseen koulutukseen.

Näin voit kävellä ja lahjoittaa naiselle Ammatin:

Osallistu OmaKävelyyn valitsemanasi ajankohtana.

1. Lähde kävelylle yksin tai pyydä kaveri mukaan. Valitse oma reittisi,  lenkin kesto, ajankohta ja tyyli. Muista turvavälit!
2. Tee joko kertalahjoitus tai kerää lahjoitussummaa vähitellen.
3. Kutsu ystävät lähtemään omille kävelyille ja lahjoittamaan. Voit tehdä Facebookissa oman fundraiserin tai jakaa Naisten Pankin fundraiseria (avautuu 15.6.)!
4. Nappaa lenkiltä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kävelenaiselleammatti ja #omakävely. Palkitsemme kuukausittain parhaat kuvat Naisten Pankin tuotepaketilla.

Kävelyn sijasta voit juosta, pyöräillä, uida, joogata, ratsastaa tai vaikkapa soutaa. Kaikki liikkuminen ja lahjoittaminen on hyväksi!

Kiitos, että kuljet maailman naisten rinnalla!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Osallistu Kävele Naiselle Ammatti -tempaukseen sunnuntaina 6.9.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yhteinen kävelypäivä on 6.9., jolloin Kävele Naiselle Ammatti näkyy eri paikkakunnilla järjestettävinä tempauksina. Tempauspäivänä 6.9. kävellään samaan aikaan yksin, kaksin ja pienryhmissä ja kootaan tunnelmia yhteen sosiaalisen median kanavissa. Isoja yleisötapahtumia ei tänä vuonna järjestetä.

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksia järjestetään alla olevilla paikkakunnilla. Tutustu oman paikkakuntasi tempaukseen, ilmoittaudu mukaan ja tee lahjoitus.

Kävelytempaukset 2020:

Suomessa

Asikkala
Espoo
Helsinki
Hämeenlinna
Imatra
Joensuu
Kauniainen
Kirkkonummi
Kivijärvi
Kouvola
Kuopio
Lahti
Maaninka
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Puumala
Pyhäranta
Taipalsaari
Turku
Valkeakoski
Ylistaro/Seinäjoki

Listaa päivitetään jatkuvasti.

Ulkomailla

Dubrovnik (CRO)
Rodos

Listaa päivitetään jatkuvasti.

Haluan vain lahjoittaa >>

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksiin osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Kirkon Ulkomaanavun / Naisten Pankin keräyslupa kattaa vain Suomen, ml. Ahvenanmaa. Ulkomailla on tempauksen järjestävän vastuulla noudattaa maan suosituksia, ohjeita ja lainsäädäntöä, niin koronaepidemiaan kuin varainkeräämiseen liittyen. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole kävelytempausta, voit järjestää sellaisen itse ja ilmoittautua tempauksen järjestäjäksi.

Tervetuloa Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yrityskumppaniksi

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan avulla voit huolehtia henkilöstösi työhyvinvoinnista. Haasta henkilökunta kävelemään ja tee lahjoitus heidän puolestaan. Yrityksesi voi lähteä mukaan myös tekemällä kumppanuuslahjoituksen, jolloin Naisten Pankki tarjoaa vastineeksi näkyvyyttä kampanjaviestinnässään.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan valtakunnallinen pääyhteistyökumppani on viime vuoden tapaan tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.

Tiedustelut: 

Paula Pauniaho p. 050 62345 ppauniaho(at)gmail.com
Emma Granlund p. 050 361 6588 emmas.granlund(at)gmail.com

Haluatko jatkossakin tukea naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa? Ryhdy Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi! 

 

Lukutaidon opettaja Keski-Afrikan tasavallassa