Kävele Naiselle Ammatti 2020

Kävele Naiselle Ammatti 2020 kutsuu sinut kävelemään maailman naisten rinnalla!

Naisten Pankki on vapaaehtoisten vuonna 2007 perustama verkosto, jonka avulla jo 76 000 naista on päässyt kiinni omaan toimeentuloon. Tuemme hauraassa asemassa elävien naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Tavoitteemme on tasa-arvoisempi maailma, jossa yhä useampi nainen on noussut köyhyydestä ja yhä useampi perhe saanut leivän.

Valitse sinulle sopivin tapa lahjoittaa:

1. Verkkolahjoitus
2. Naisten Pankin Fundraiser Facebookissa
3. MobilePay 41109, viesti omakavely

Tiesitkö, että…
30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhden Ammatin arvoa. Sen avulla nainen pääsee Naisten Pankin tukemana oman toimeentulon alkuun.

Oma ammatti on naiselle ylpeyden ja toimeentulon lähde, mutta tie ammattiin voi olla kivikkoinen. Tälläkin hetkellä lukemattomat naiset kävelevät kymmeniä kilometrejä vain ruokkiakseen perheensä. Koronakriisi koettelee valmiiksi hauraassa asemassa olevia naisia ja heidän perheitään, mutta oma ammatti tuo turvaa ja opettaa taitoja, joilla nousta kriisistä. Nyt jos koskaan maailman naiset tarvitsevat sinut kulkemaan heidän rinnalleen. Lähde omalle kävelylle yksin, kaksin tai kutsu pieni ryhmä ystäviä mukaan ja kerää lahjoitus naisen ammatilliseen koulutukseen. Viime vuonna kävelimme yli 3300 uutta ammattia!

Näin voit kävellä ja lahjoittaa naiselle Ammatin:

Osallistu OmaKävelyyn valitsemanasi ajankohtana.

  1.  Lähde kävelylle yksin tai pyydä kaveri mukaan. Valitse oma reittisi,  lenkin kesto, ajankohta ja tyyli. Muista turvavälit!
  2.  Tee joko kertalahjoitus tai kerää lahjoitussummaa vähitellen.
  3. Kutsu ystävät lähtemään omille kävelyille ja lahjoittamaan. Voit tehdä Facebookissa oman fundraiserin tai jakaa Naisten Pankin fundraiseria!
  4. Nappaa lenkiltä kuva ja julkaise se sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kävelenaiselleammatti ja #omakävely. Palkitsemme kuukausittain parhaat kuvat Naisten Pankin tuotepaketilla.
  5.  Osallistu kävelytunnelmaan liittymällä Facebookin Kävele Naiselle Ammatti 2020 -ryhmään.
  6. Kävelyn sijasta voit juosta, pyöräillä, uida, joogata, ratsastaa tai vaikkapa soutaa. Kaikki liikkuminen ja lahjoittaminen on hyväksi!

Kiitos, että kuljet maailman naisten rinnalla!

Ilmoittaudu ja lahjoita >>

Osallistu Kävele Naiselle Ammatti -tempaukseen sunnuntaina 6.9.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yhteinen kävelypäivä on 6.9., jolloin Kävele Naiselle Ammatti näkyy eri paikkakunnilla järjestettävinä tempauksina. Tempauspäivänä 6.9. kävellään samaan aikaan yksin, kaksin ja pienryhmissä ja kootaan tunnelmia yhteen sosiaalisen median kanavissa. Isoja yleisötapahtumia ei tänä vuonna järjestetä.

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksia järjestetään alla olevilla paikkakunnilla. Tutustu oman paikkakuntasi tempaukseen, ilmoittaudu mukaan ja tee lahjoitus.

Kävelytempaukset 2020:

Suomessa

Asikkala
Espoo
Espoo/Suvela
Helsinki
Hämeenlinna
Iisalmi
Imatra
Joensuu
Kauniainen
Kirkkonummi
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lahti
Maaninka
Nokia
Nurmijärvi
Oulu
Pieksämäki
Pori
Puumala
Pyhäranta
Saarijärvi
Somero
Taipalsaari
Tampere
Turku
Valkeakoski
Ylistaro/Seinäjoki

Listaa päivitetään jatkuvasti.

Ulkomailla

Belgia
Dubrovnik (CRO)
Rodos

Listaa päivitetään jatkuvasti.

Haluan vain lahjoittaa >>

Kävele Naiselle Ammatti -tempauksiin osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Kirkon Ulkomaanavun / Naisten Pankin keräyslupa kattaa vain Suomen, ml. Ahvenanmaa. Ulkomailla on tempauksen järjestävän vastuulla noudattaa maan suosituksia, ohjeita ja lainsäädäntöä, niin koronaepidemiaan kuin varainkeräämiseen liittyen. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole kävelytempausta, voit järjestää sellaisen itse ja ilmoittautua tempauksen järjestäjäksi.

Tervetuloa Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan yrityskumppaniksi

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan avulla voit huolehtia henkilöstösi työhyvinvoinnista. Haasta henkilökunta kävelemään ja tee lahjoitus heidän puolestaan. Yrityksesi voi lähteä mukaan myös tekemällä kumppanuuslahjoituksen, jolloin Naisten Pankki tarjoaa vastineeksi näkyvyyttä kampanjaviestinnässään.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan valtakunnallinen pääyhteistyökumppani on viime vuoden tapaan tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.

Kampanjassa mukana myös:

  • Godmother Creative, KNA-sauvakävelyvideo
  • Nordic Walking Minde Mee, KNA-sauvakävelyvideo

Tiedustelut: 

Paula Pauniaho p. 050 62345 ppauniaho(at)gmail.com
Emma Granlund p. 050 361 6588 emmas.granlund(at)gmail.com

Haluatko jatkossakin tukea naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa? Ryhdy Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi! 

 

Lukutaidon opettaja Keski-Afrikan tasavallassa