Kävele Naiselle Ammatti 2016 – eturivin tsempparit!

Ilmoittaudu!

Vihreiden kansanedustaja, Naisten Pankin ohjausryhmän jäsen Jani Toivola on mukana tukemassa Naisten Pankin merkittävintä varainkeruutempausta Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaa syksyllä 2016.

– Teoilla on väliä. Me eletään yhteisessä maailmassa ja silloin kun joku ei voi hyvin meillä on velvollisuus ja mahdollisuus auttaa. Kävelemällä voit hankkia naiselle Ammatin. Tulkaa mukaan, mä tuun myös!

Myös pitkän linjan kokoomuksen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen on kehitysmaiden naisten asialla:

– Auttamalla naista autat koko yhteisöä pärjäämään. Naisten Pankki todella auttaa naisia menestymään. Tule siis mukaan ja kävele naiselle Ammatti

Myös vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö on yksi Kävelle Naiselle Ammatti -tapahtuman valtakunnallisista tsemppareista:

– Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma syyskuussa on tilaisuus sinullekin osallistua siihen työhön, jossa autetaan naisten asemaa eri puolilla maailmaa. Tule siis sinäkin mukaan!

Myös SDP:n kansanedustaja Nasima Razmyar kannustaa kaikkia mukaan tärkeän työn puolesta:

– Mikä olisikaan naiselle parempi turva elämässä kuin oma ammatti. Siksi on tärkeää antaa Ammatti näille upeille naisille ja tytöille maailmalla. Aloitetaan se täällä Suomessa ja lähdetään kaikki yhdessä kävelemään!

Mukana tapahtumassa on myös keskustan varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Annika Saarikko:

– Naisten Pankki on tehnyt huikeaa työtä. Sen vaikutukset näkyvät konkreettisesti parempana maailmana ja osoittaa, että naisissa on voima niin meillä kuin muualla.

Ammatteja kävelee myös entinen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri ja kokoomuksen kansanedustaja Lenita Toivakka:

– Naisten Pankki tekee upeaa työtä sen eteen, että kehitysmaissa naiset saavat työpaikan ja voivat olla yrittäjiä. Tule sinäkin kävelemään naiselle ammatti. 

Mukana kävelemässä on myös kokoomuksen kansanedustaja ja eduskunnan feministiryhmän puheenjohtaja Saara-Sofia Siren:

– Naisten Pankin toiminnassa yhdistyy monia sellaisia asioita, joita itse pidän erityisen arvokkaina. Naisten Pankin kautta apu ja hyöty kohdistuu naisille ja sitä kautta valuu koko perheelle ja koko yhteisöön. Naisten Pankin toiminta on hyvin konkreettista ja voi olla varma, että apu menee oikeaan paikkaan.

Ilmoittaudu!