Espoo

Ryhmä naisia Naisten Pankin keräysliivit päällä.
Naisten Pankki Espoolla monipuolista toimintaa.

Tervetuloa Naisten Pankki Espoon ryhmään!

Ryhmä aloitettiin vuonna 2014 Kävele Naiselle Ammatti – tapahtumalla, ja yhdistys perustettiin vuonna 2019. 🧡 Paikallisryhmämme kerää varoja Naisten Pankin hankkeisiin, joilla tuetaan kehittyvien maiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Keräämme varoja järjestämällä Pop-up myyntitapahtumia, monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä myymällä Naisten Pankin tuotteita.

Tule mukaan oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan, osallistu aktiivisesti tai silloin tällöin!

Valtakunnallisia projekteja:

  • Golfaa Naiselle Ammatti
  • Kävele Naiselle Ammatti
  • Lue Naiselle Ammatti

Paikallisia tapahtumia ja projekteja:

  • Kuukausikokoukset vaihtelevalla teemalla joka kuukauden 4. keskiviikkona Tapiolassa
  • Naisten Pankin toiminnan esittelyt ja tuotemyyntiä erilaisissa tilaisuuksissa
  • Pop Up -tapahtumat, joissa myynnissä lahjoituksena saatuja laatuvaatteita ym.
  • Vierailuja näyttelyihin, teattereihin, konsertteihin
  • Yhteisiä retkiä
  • Lukupiiri
  • Syö pizzaa ja tee hyvää

Tule mukaan iloiseen hyvän mielen toimintaan osallistumaan, organisoimaan, tekemään ja ideoimaan!

Yhteystiedot

Naisten Pankki Espoo
espoo(at)naistenpankki.fi

Hallitus

Anne Elovaara, puheenjohtaja 050-388 9657 (iltaisin ja viikonloppuisin)

Paula Myllyvirta, varapuheenjohtaja

Tiina Laiho, rahastonhoitaja

Erja Saarinen

Marita Johansson

 

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tapahtumat

Lue Naiselle Ammatti -tilaisuus 25.10. Espoossa

Littana – Kielletyn lapsen tarina on tärkeä puheenvuoro maahanmuuttajalasten asemasta Suomessa. Semiootikko, tietokirjailija Vaula Norrena on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen, joka kertoo kotimaansa jättämään joutuvan perheen ja sen tyttären tarinaa. Vaula...

Lue lisää

Joulun kortti- ja koristetalkoot Tuunaajamutsin johdolla -uusi pvm 22.11. – Espoo

Tilaisuuteen 27.9. ei saatu riittävästi osallistujia. Tilaisuus siirretään ja uusi pvm on 22.11.2023. Tämä ilmoitus päivittyy. Tuunaajamutsiksi ilmoittautuu Annakaisa Kilpinen, käsillä tekemisen ilon löytänyt yrittäjä. Annakaisa kertoo: Kierrättäminen ja vanhasta...

Lue lisää