Espoo

Ryhmä naisia Naisten Pankin keräysliivit päällä.
Naisten Pankki Espoolla monipuolista toimintaa.

Tervetuloa Naisten Pankki Espoon ryhmään!

Ryhmä aloitettiin vuonna 2014 Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumalla. 🧡 Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet sekä tuottoisat Pop-Upit ovat nykytoimintaamme. 🧡Varainkeruulla tuemme hauraissa maissa olevien naisten koulutusta ja mahdollistamme toimeentulon koko perheen hyväksi. 🧡 Kun perheen äiti saa ammatin, hän voi kouluttaa lapsensa eikä kenenkään tarvitse nähdä nälkää.

Seuraavasta löytyy varmaan jokaiselle kiinnostavaa.

Valtakunnallisia projekteja:

Golfaa Naiselle Ammatti
Kävele Naiselle Ammatti
Lue Naiselle Ammatti

Paikallisia projekteja:

Kahvi- ja toimintaesittelyt mm. Food Market Herkussa ja Ruohonjuuressa
Pop Up -tapahtumat, joissa myynnissä lahjoituksena saatuja laatuvaatteita ym.
Pickalan Maalaismarkkinat
Hiihdä Naiselle Ammatti
Pyöräile Naiselle Ammatti
Vierailut näyttelyihin, teattereihin, konsertteihin
Virtuaaliset Iltahetket
Lukupiiri
Espoo-päivän aktiviteetit
Syö pizzaa ja tee hyvää
Kahvi- ja korttimyynti
Infotilaisuudet

Tule mukaan iloiseen hyvän mielen toimintaan ja ota yhteys!

Paikallisryhmä on perustettu 2014.

Yhteystiedot

Naisten Pankki Espoo
espoo(at)naistenpankki.fi

Hallitus

Anne Elovaara, puheenjohtaja 050-388 9657

Paula Myllyvirta, varapuheenjohtaja

Tiina Laiho, rahastonhoitaja

Erja Saarinen

Marita Johansson

 

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Tapahtumat

Tammikuun kokous – Espoo 30.1.2023

Puhujavieraamme Saara Lehmuskoski on Naisten Pankin ohjaustiimin uusi puheenjohtaja 1.1.2023 alkaen. Saara on kehitysyhteistyön ja johtamisen ammattilainen. Hän on tehnyt pitkän uran Kirkon Ulkomaanavun ohjelmatyössä ja on toiminut muun muassa...

Lue lisää

Naistenpäivän viikolla teatteriin Espoossa

Samad sõnad, teine viis (vapaa käännös: Samat sanat, toinen sävel) on Eesti Draamateatterin vierailuesitys. Esitys on kipinöivä vastakkainasettelu vapauden ja laulavan vallankumouksen myytin välillä. Virolaiset pitävät tarinasta, jonka mukaan he...

Lue lisää