Kotka

Tule mukaan toimintaan!

Naisten Pankki Kotka on aktiivinen paikallisryhmä, jonka idearikkaat ja innovatiiviset vapaaehtoiset ovat jo vuodesta 2010 keränneet varoja hauraassa asemassa olevien naisten koulutuksen, toimeentulon ja yrittäjyyden tukemiseksi. Korukirpputorit, muotinäytökset, taidehuutokauppa, Gospel-lattarit sekä Lue ja Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumat ovat tehneet hyvää meille ja muille useana vuonna. Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Tässä porukassa jokainen saa toteuttaa itseään ja tukea Naisten Pankkia omalla tavallaan!

Kotkan tapahtumat

Liity alueesi Naisten Pankin postituslistalle alla olevasta linkistä ja saat tietoa paikkakuntasi Naisten Pankin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

 

Kotka
Lea Makkonen
naisten.pankki.kotka(at)gmail.com

Henkilörekisterien käsittely

Paikallistoimintaa käsittelevänä rekisterinpitäjänä toimii Naisten Pankin paikallisryhmä vapaaehtoisten listan osalta. Uutiskirjeen postituslistan osalta rekisterinpitäjän toimii Naisten Pankin vapaaehtoinen/paikallisryhmä, joka lähettää uutiskirjeen. Rekisterien pito perustuu suostumukseen. Rekisteröidyillä on oikeus halutessaan peruttaa suostumus ilmoittamalla sähköpostitse joko Naisten Pankin paikallisyhdistykselle tai suoraan uutiskirjeen lähettäneelle Naisten Pankin vapaaehtoiselle. Rekisteröidyillä on oikeus myös saada virheelliset tiedot korjattua ilmoittamalla vastaavalla tavalla sähköpostitse.

Rekisteriin voidaan kerätä seuraavat tiedot vapaaehtoisten listan osalta: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. Uutiskirjeen postituslistan osalta kerätään seuraavat tiedot: sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin uutiskirjeen lähettämiseen ja vapaaehtoisten listan ylläpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille. Tiedot poistetaan, mikäli rekisteröity ilmoittaa haluavansa poistua listalta. Halutessaan tietoja henkilötietojensa käsittelystä, rekisteröity voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään.