Sinun oma keräyksesi

X naiselle Ammatti on uusi tapa tehdä hyvää kehitysmaiden naisille ja lapsille. Päätä sinulle luontevin tapa järjestää varainkeruukampanja ja kutsu ystäväsi ja läheisesi lahjoittamaan keräykseesi. Keräämiesi lahjoitusten ansiosta sinun tekosi arvo moninkertaistuu - kehitysmaiden naisten ja lasten hyväksi!

Mikä?

X naiselle Ammatti on oma tapa, jolla kuka tahansa voi kerätä varoja kehitysmaiden naisille. Sinun tekosi voi olla mitä vain sinulle mukavaa ja  tärkeää – kävely, juoksu tai vaikka runoilu! Se voi olla jotain suurta tai jotain pientä – jokainen teko tuo moninkertaisesti hyvää kehitysmaihin.  Pystytä oma keräyksesi ja kutsu ystäviäsi, kollegoitasi, sukulaisiasi tai sometuttujasi lahjoittamaan siihen. Kaikki keräämäsi varat menevät lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi kehitysmaiden naisten koulutuksen ja työllistymisen tukemiseen. Kun naisella on oma työ ja omaa rahaa, heidän lapsensa pääsevät kouluun, perhe saa turvallisen kodin ja ravinteikasta ruokaa ja koko kyläyhteisö voi paremmin. Pienin, konkreettisin teoin meistä jokainen voi muuttaa maailmaa. Sinun iltalenkistäsi ystävän kanssa, patikointiretkestäsi kansallispuistoon tai pyörälenkistä järven ympäri voi tulla teko joka tukee kehitysmaiden naisia ja muuttaa maailmaa.

– Yksi sana mitä voisi ehkä käyttää ja vois helpottaa lukijaa assosioimaan on täydennä? Toki riippuu myös siitä miltä logo näyttää. Esim: ”Tarvitsemme sinun panostasi täydentämään työtämme sinulle mukavalla tai tärkeällä kampanjalla.” ”Täydennä työtämme sinulle sopivalla tavalla, valitsemalla aktiviteetti jonka avulla haluat innostaa läheisiäsi lahjoittamaan kampanjaasi…”

Miksi?

Oma tempaus on helppo tapa kerätä lahjoituksia sinulle tärkeään tarkoitukseen läheisiltäsi, jotka haluavat olla mukana tukemassa sinua ja kehitysmaiden naisia.  Tempaus on helppo tapa moninkertaistaa sinun hyvän tekosi arvo kehitysmaiden naisille.

Miten?

  1. Valitse sinulle sopiva teko ja ajankohta.
  2. Ilmoita siitä meille 
  3. Saat meiltä helpot ohjeet, valmista materiaalia ja tukea!
  4. Perusta keräys Facebookissa .
  5. Kerro keräyksestäsi kaikille ja pyydä heitä lahjoittamaan. Someta!
  6. Kaikki keräämäsi lahjoitukset siirtyvät suoraan lyhentämättömänä Naisten Pankille.
  7. Lähetämme personoidun kiitoksen jokaiselle XX.

 Miten sinun tempauksesi auttaa?

Kaikki varat menevät lyhentämättömänä Naisten Pankin työhön, jonka tuloksista voit lukea lisää täällä.

30 € yksi nainen saa mahdollisuuden toimeentuloon
100 €
500 €