Tervetuloa järjestämään KNA-tempaus

Hienoa, että olette mukana. Paikalliset Kävele Naiselle Ammatti -tempaukset järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jokaisen työpanos on erittäin arvokas.

Kävele Naiselle Ammatti ottaa digiloikan tänä vuonna. Kampanja järjestetään jo 11. kerran mutta tällä kertaa massatapahtumien sijaan kannustamme vapaaehtoisia ja paikallisryhmiä järjestämään pienempiä kävelyitä turvallisesti: yksin, kaksin tai pienessä porukassa, 15.5. – 31.12.2020 välisellä ajalla. Kävelijöiden toivotaan keräävän varoja Naisten Pankille mm. verkkolahjoituksin ja kutsuvan myös verkostonsa mukaan kävelemään ja lahjoittamaan.

Pidämme järjestäjiin yhteyttä Facebookissa KNA2020 paikallistapahtumat -ryhmässä ja kuukausittain ilmestyvällä uutiskirjeellä. Aineistopankissa on järjestäjille oma työkalupakki. Tukenanne ovat myös koko kampanjan valtakunnallinen tiimi ja Naisten Pankin toimisto.

Kun ilmoittaudut tällä lomakkeella mukaan, lisäämme paikkakuntanne tiedot KNA-pääsivulle. Muistathan luoda KNA-tapahtumallesi sivun Naisten Pankin Tapahtumakalenteriin netissä, ohjeistamme tästä uutiskirjeessä ja FB-ryhmässä.

Tervetuloa mukaan tapahtuman järjestäjäksi!

KNA-tempauksen ilmoittaminen

Ilmoita tällä lomakkeella tempauksesi Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaan!
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.