Tervetuloa järjestämään KNA-tempaus

JOukko naisia värikkäiden ilmapallojen kera.
Tervetuloa järjestämään Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma! Tältä sivulta löydät kootusti vinkit tapahtuman järjestämiseen.

Kävele Naiselle Ammatti on iloinen liikunnallinen varainhankintakampanja, joka järjestetään tänä vuonna 14. kertaa ympäri Suomen. Tapahtumilla kerätään lahjoitusvaroja Naisten Pankin työhön kehittyvissä maissa.

Haluaisitko järjestää tapahtuman? – näin pääset liikkeelle!

  • Kutsu kokoon sopiva porukka. Ideoikaa yhdessä liikunnallinen tapahtuma paikkakunnallenne. Voitte kutsua ihmisiä kävelemään, juoksemaan, pyöräilemään tai vaikkapa soutamaan.
  • Reittien suunnittelussa voi hyödyntää paikkakunnan kulttuurinähtävyyksiä, luontoreittejä tai kaupunkisuunnistusta. Tapahtuman voi järjestää myös muuna kuin yhteisenä tapahtumapäivänä, ja tapahtumia voi olla useampiakin!
  • Löytyykö paikkakunnaltasi yrityksiä, joita voisitte kutsua sponsoroimaan tapahtumaa? Yritys voi tukea tarjoamalla tiloja tai palveluita tapahtuman aikana. Yritys voi  tehdä lahjoituksen näkyvyyttä vastaan tai haastaa henkilöstönsä kävelemään, jolloin yritys voi lahjoittaa esimerkiksi 30 €/osallistuva työntekijä.

Kaipaatko apua tempauksen järjestämiseen tai ideointiin? Osallistu Teams-klinikalle!

  • Loppukesän mahdolliset klinikka-ajat ilmoitetaan pian.
  • Voit keskustella myös Kävele Naiselle Ammatti -Facebook-ryhmässä sinua askarruttavista tapahtumaan liittyvistä asioista.
  • Klinikalla saat apua valtakunnalliselta kampanjatiimiltä ja voit vaihtaa tapahtumaideoita muiden järjestäjien kanssa. Toivomme, että ilmoittaudut klinikalle viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta osoitteeseen heta.ekman(at)helsinki.fi.

Kun tapahtumaideanne on valmis, toimi näin:

  1. Ilmoittaudu järjestäjäksi >>. Päivitämme kampanjasivulla olevaa paikkakuntalistaa kerran viikossa. Ilmoittautumalla saat myös järjestäjien infopaketit elokuussa.
  2. Luo tapahtuma Naisten Pankin tapahtumakalenteriin. Katso ohjeet täältä >>.
  3. Tilaa tapahtuman materiaalipaketti >> Tilaa materiaalit vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Huom. Postitukset kerran viikossa, heinäkuussa ei postituksia.

Iloa tapahtumien järjestämiseen! Tehdään taas yhdessä upea kampanja.

Tarvitsetko apua? Valtakunnallinen tiimi on apunasi:

Ilse Skog, ilse.skog(at)gmail.com
Heta Ekman, heta.ekman(at)helsinki.fi

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.