Tervetuloa järjestämään KNA-tempaus

Joukko naisia kävelemässä kadulla ilmapallot käsissään.
Hienoa, että olette mukana. Paikalliset Kävele Naiselle Ammatti -tempaukset järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jokaisen työpanos on erittäin arvokas.

Kahdestoista Kävele Naiselle Ammatti -kampanja alkaa tänä vuonna 1.6. ja kestää syyskuun loppuun. Kampanjalla on kaksi yhteistä tempauspäivää sunnuntaina 5.9.2021, jolloin Suomessa vietetään myös Yrittäjän päivää ja sunnuntai 26.9. Järjestelyissä noudatetaan sen hetkisiä viranomaisten koronaohjeistuksia. Katso täältä ohjeet ja suositukset terveysturvallisen tempauksen järjestämiseen.

Kävelijöiden toivotaan keräävän varoja Naisten Pankille mm. verkkolahjoituksin ja kutsuvan myös verkostonsa mukaan kävelemään ja lahjoittamaan.

Pidämme järjestäjiin yhteyttä Facebookissa KNA2021 paikallistapahtumat -ryhmässä ja uutiskirjeellä. Aineistopankissa on järjestäjille oma työkalupakki. Tukenanne ovat myös kampanjan valtakunnallinen tiimi ja Naisten Pankin yksikkö.

Kun ilmoittaudut tällä lomakkeella mukaan, lisäämme paikkakuntanne tiedot kampanjan pääsivulle. Muistathan luoda KNA-tapahtumallesi sivun Naisten Pankin Tapahtumakalenteriin netissä, ohjeistamme tästä uutiskirjeessä ja paikallistapahtumat-ryhmässä. Päivitämme tapahtumat pääsivulle kerran viikossa.

Tervetuloa mukaan tapahtuman järjestäjäksi!

Tilaa materiaaleja täältä > >

Tehdään taas yhdessä upea kampanja!

 

KNA-tempauksen ilmoittaminen

Ilmoita tällä lomakkeella tempauksesi Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaan!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.