Body Shopin uuden käsivoiteen myyntitulot Naisten Pankille

image

Paranna maailmaa nainen kerrallaan – se onnistuu nyt myös käsivoiteen avulla! The Body Shopin uuden Soft Hands Kind Heart -käsivoiteen kaikki myyntitulot lahjoitetaan Naisten Pankille, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa.Soft Hands Kind Heart on nopeasti imeytyvä, ihoa pehmentävä ja suojaava käsivoide. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa reilun kaupan luomuoliiviöljyä, väinönputkiuutetta sekä glyserolia. Mieto koostumus ei sisällä keinotekoisia säilöntäaineita.

Lahjoitusosuus tuotehinnasta on poikkeuksellisen korkea. Käsivoiteen hinta on 6 euroa / 50 ml, ja jokaisen tuotteen kaikki myyntitulot – 4,60 euroa / tuote – lahjoitetaan lyhentämättöminä Naisten Pankille.

Naisten Pankki on suomalaisten naisten perustama yhteisö ja rahasto kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja koulutuksen tukemiseksi. Pankki rahoittaa mm. pienlainoja ja ammattikoulutusta. Kansainvälisten selvitysten mukaan naisten aseman parantaminen on tehokkain keino köyhyyden poistamiseksi.

Pienelläkin summalla on suuri merkitys. Kehitysmaan nainen voi saada oman ammatin vain 25 eurolla; tuolla summalla hän voi saada esimerkiksi kyläpankista lainan, joka turvaa hänelle jatkossa itsenäisen toimeentulon.

The Body Shopille yhteistyö Naisten Pankin kanssa liittyy kansainväliseen ihmiskaupan vastaiseen kampanjaan. The Body Shopin ”Stop Sex Trafficking of Children & Young People” –kampanjaan osallistuu yli 60 maata. Ihmiskauppa on hyvin nopeasti kasvava rikollisuuden muoto, ja ase- ja huumekaupan jälkeen se on tällä hetkellä maailman kolmanneksi tuottoisin rikollisuudenhaara. Esimerkiksi yhden vuoden aikana arviolta 1,2 miljoonaa lasta ja nuorta maailmassa joutuu ihmiskaupan uhriksi. Suurin osa uhreista on naisia ja tyttöjä. Ihmiskaupan keskeisin taustasyy on köyhyys ja siitä aiheutuva mahdollisuuksien puute elämässä. (Lähde: United Nations Office on Drugs and Crimes.)

THE BODY SHOP

Viestintäpäällikkö Pirjo Leppänen
p. 075-7532405
pirjo.leppanen(at)thebodyshop.fi
Mekaanikonkatu 21, 00880 Helsinki
www.thebodyshop.fi

NAISTEN PANKKI

Maya Sviberg-Järnström
p. 040-556 6686
maya.sviberg(at)miltton.fi
www.naistenpankki.fi

Tuotekuvia saatavana sähköpostitse tai CD:llä: pirjo.leppanen@thebodyshop.fi, p. 075-7532405
Voit ladata kuvia (kategoria Campaigns “Stop Sex Trafficking”) myös The Body Shopin kansainvälisestä kuvapankista www.prshots.com/tbsemea Rekisteröidy ensin ja luo salasana osoitteessa www.prshots.com