Naisten Pankilla uusi kahvi- ja teetoimittaja

Kahvipaketteja ja pullalautanen.
Kahvi Charlotta on Naisten Pankin uusi kahvi- ja teetoimittaja. Kahvit tulevat Brasiliasta ja teelehdet on kasvatettu Keniassa. Kahvit paahdetaan Vantaan Rekolassa sijaitsevan historiallisen Pihkalan talon lisäsiivessä.

Kahvi Charlottan perustaja on pitkän linjan kahvila-ammattilainen Victoria Nuottanen, joka on ollut yli 10 vuotta mukana kehittämässä Suomen kahvilakulttuuria. Tuotteet valmistetaan käsityönä laadukkaista raaka-aineista tuotteen alkuperää kunnioittaen.

Kahvi Charlotta tukee Speciality Coffee Association of Europe ─ Finnish Chapter ─ ry:tä (SCAE ry.), jolloin se voi osallistua kaikkiin kahvialan tapahtumiin ja pystyy vaikuttamaan kahvialan kehitykseen.

”Itse naisyrittäjänä koen suurta ylpeyttä voidessani tehdä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa sekä samalla auttaa omalla panoksellani kehittyvien maiden naisia”, Victoria Nuottanen sanoo.

Raakakahvit ostetaan suoraan viljelijöiltä tai mahdollisimman suorinta reittiä. Näin turvataan viljelijöiden työstään saama korvaus. Naisten Pankin papu- ja suodatinkahvien pakkauskoko on 450 grammaa. Kahvi on tummapaahtoista ja se tulee Marie Nakaon kahvitilalta Brasiliasta.

Teelajeja on kaksi, maustamaton musta tee ja maustamaton vihreä tee. Ne tuotetaan Kirinyangan maakunnassa Keniassa. Molempien pakkauskoko on 100 grammaa. Kahvia ja teetä myyvät Naisten Pankin paikallisryhmät järjestämissään tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Lisätiedot: www.kahvicharlotta.com