Skinorganics Finland yhteistyöhön Naisten Pankin kanssa

image

Skin Organics Finland ja Naisten Pankki ovat sopineet yhteistyöstä kehitysmaiden naisten yrittäjyyden edistämiseksi.  SkinOrganics Finland lahjoittaa Naisten Pankille kymmenen prosenttia verkkokaupan myyntituotosta  Shea WaLe karitevoi  ja mustan saippuan "Ashanti Style" osalta.
Shea WaLe -tuotteet valmistetaan Ghanassa käsin pienten naisista koostuvien kooperatiivien toimesta Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.
 
 
"Yhteistyöllä haluamme tukea edelleen kehitysmaiden naisia ja auttaa osaltamme mahdollistamaan maataloudesta elantonsa saaville naisille tien pois köyhyydestä ja kohtuullisen elannon", Niklas Bergman SkinOrganics Finland Oy:stä kertoo.
 
 
SKinOrganics Finland on yritys, joka maahantuo ja markkinoi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja luonnonmukaisia hyvinvointituotteita. Yrityksen tuotevalikoimassa huomioidaan ekologisuus, eettisyys ja ympäristöystävällisyys. Yritys noudattaa Reilun kaupan periaatteita.
 
 
Naisten Pankin tavoitteena on tukea kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä monipuolisin keinoin. Naiset ovat pääkohderyhmänä, sillä naisten aseman ja toimeentulon parantamisen on todettu olevan keskeistä köyhyyden vähentämisessä, lasten koulutuksen lisäämisessä ja elintason parantamisessa.
 
Lisätietoja:
Niklas Bergman, 010 423 5999, Organics Finland Oy
 
Liisa Melin, 050 326 3882, Kirkon Ulkomaanapu
 
Jaana Mattila, 040 5327328, Vapaaehtoiset Naisten Pankin hyväksi pääkaupunkiseudun aluesolu