Lahjavinkki: Naisten Pankin joulukahvi ja -tee ilahduttaa ja tekee hyvää

Me suomalaiset juomme eniten kahvia maailmassa. Voimmeko samalla tehdä hyvää? Kyllä!

Naisten Pankki tekee tuoteyhteistyötä suomalaisen pienpaahtimon, Kahvi Charlotta Roasteryn ja Suomen suurimpien kauppaketjujen S-ryhmän ja K-ryhmän kanssa. Tavoitteena on tuoda kauppojen hyllyille vastuullisesti tuotettua kahvia ja kerätä varoja naisten työn ja yrittäjyyden tukemiseen kehittyvissä maissa.

Löydät nyt Naisten Pankin joulukahvia ja -teetä sekä S-ryhmän että K-ryhmän valikoiduista kaupoista, kuten Prismoista ja K-Citymarketeista.

Anna siis tänä jouluna lahjaksi kahvia tai teetä ja tue samalla kehittyvien maiden naisia!

Mistä kahvi on?

Naisten Pankin kahvi on pienviljelijä Marie Nakao Sasakin tuottamaa korkealaatuista, tummapaahtoista 100 %:sta arabica papu- ja suodatinkahvia brasilialaisista Red Catual -pavuista. Catanduva-tila tuottaa sosiaalisesta ja ympäristönäkökulmasta vastuullisia tuotteita ja se on tarkoin valikoitu yhteistyökumppani.

Kahvin paahtaa Suomessa Kahvi Charlotta Roastery, joka on naisyrittäjän perustama pienpaahtimo, kuinkas muuten.

Miksi ostaa juuri Naisten Pankin kahvia?

📌 Jokaisesta kahvi- ja teepaketista menee lahjoitus suoraan kehittyvien maiden naisten työn ja yrittäjyyden tukemiseen.

📌 Lahjoitusten turvin Naisten Pankki tarjoaa kehittyvien maiden naisille ammatillisia koulutuksia ja tukea yrittäjyyteen, jotta naiset voivat vaikuttaa omaan elämänsä suuntaan.

📌 Olet mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa ja kestävää tulevaisuutta!

Naisten Pankki on kerännyt yli 20 miljoonaa euroa naisten aseman vahvistamiseen vuodesta 2007. Tuellamme yli 92 000 naista on saanut mahdollisuuden toimeentuloon ja samalla olemme turvanneet 460 000 perheenjäsenen elämän.

Voinko tilata kerralla isomman erän?

Tottakai! Voit tilata Naisten Pankin kahvia isomman erän esimerkiksi henkilöstölle tai yrityslahjaksi suoraan Kahvi Charlotta Roasterylta.

Lähetä sähköpostia info@kahvicharlotta.com.

Joulukahvin hinta on 11 €/200 g ja jouluteen 8 €/100 g per pakkaus. Lahjoitusosuus 450 g kahvipaketista on 2 €, muista 1 kahvi- ja teepaketeista 1 €. Huom! Myös isommat tilaukset (esimerkiksi toimistokahviksi) ovat mahdollisia, jolloin isompi osa tuotoista tulee Naisten Pankille.

Montako laitamme teille pakettiin? 😍

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Naistenpäivän kahviesittely Stockmannin Herkussa

Naisten Pankki Helsingin vapaaehtoiset esittelevät Naisten Pankin kahvia tiistaina 8. maaliskuuta Food Market Herkussa (keskustan Stockmannilla) klo 11-17. Samalla vapaaehtoiset jakavat tietoa Naisten Pankin toiminnasta. Tulisitko esittelijäksi? Etsimme vielä muutamaa...

Lue lisää