Avoinna vapaaehtoistehtävä: Naisten Pankin johtoryhmän toinen puheenjohtaja

Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtaja Sini Nortalle haetaan työparia.

Valtakunnallinen johtoryhmä ohjaa Naisten Pankin valtakunnallista vapaaehtoistyötä, viestintää, varainhankintaa sekä tapahtumia ja kampanjoita. Johtoryhmä muodostuu näiden työryhmien vetäjistä. Johtoryhmällä on kaksi puheenjohtajaa, jotka yhdessä vastaavat johtoryhmän toiminnasta. Toinen puheenjohtaja edustaa johtoryhmää ohjausryhmän kokouksissa ja toimii näin yhteyshenkilönä näiden ryhmien välillä. Puheenjohtajat valmistelevat ja vetävät yhdessä johtoryhmän kokoukset ja vastaavat työryhmien työn edistymisestä.

Johtoryhmän puheenjohtajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin suuntaan Naisten Pankki kehittyy ja kasvaa. Vahva Naisten Pankin tuntemus on siis tässä tehtävässä tarpeen. Tehtävä on varmasti yksi mielenkiintoisimmista Naisten Pankin organisaatiossa.

Ole yhteydessä Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtajaan, sini.norta(at)naistenpankki.fi ja Naisten Pankin koordinaattoriin, jaana.hirsikangas(at)kirkonulkomaanapu.fi .

 

Naisten Pankin toiminta perustuu aitoon vapaaehtoisuuteen. Tämä tarkoittaa, että vapaaehtoisille ei makseta toiminnan yhteydessä mitään korvauksia (kilometrikorvauksia, päivärahoja jne).