Syntymäpäiväjuhlien vaate- ja väliaikapalvelu

Krista Mikkonen juhlii 50-vuotissynttäreitä kaikille avoimen kulttuurikimaran merkeissä. Tarjolla on monipuolisesti pohjoiskarjalaisten kulttuurintekijöiden esityksiä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Naisten Pankin vapaaehtoiset hoitavat vaatepalvelun ja ovat mukana myös väliaikatarjoilun järjestelyissä. Vaatepalvelun tuotto mene Naisten Pankille. Lämpimät onnittelut Kristalle!

Isänpäivän lahjapaketointi

Myös tänä syksynä Joensuun Naisten Pankin vapaaehtoiset paketoivat isänpäiväksi ostettuja lahjakirjoja Suomalaisen Kirjakaupan edessä. Paketoinnin yhteydessä myymme Naisten Pankin tuotteita, mm. kuvassa näkyviä, Hilkka Korhosen taiteilemia joulukortteja. Vuorot ovat 2- tai 3-tuntisia. Vuorojen varaamiseen on käytössä vuorokalenteri, jonka käyttö on kuvattu Leilan 26.10.2022 naistenpankkilaisille lähettämässä sähköpostissa ”Marraskuun lounaskeskustelu ke 2.11. Teatteriravintolassa”. Tervetuloa mukaan!

Mary Kay -ihonhoitotuotteiden ilta

Tule kokeilemaan laadukkaita Mary Kay -ihonhoitotuotteita. Illan emäntä ja tuotteiden esittelijä on Suvi Asikainen. Parkkipaikkoja on Laulutalon pihalla. Suvi lahjoittaa illan tuotosta 10 % Naisten Pankille. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa joensuu@naistenpankki.fi. Tervetuloa, ota mukaan ystäväsikin!

Syysmuodin katselmuksen ilta

Joensuun naistenpankkilaisilla on mahdollisuus katsastaa ja kokeilla tanskalaista naisten syysmuotia Friendtex-myymälässä. Sisäänkäynti on Pielisjoen puolella lähellä Ylisoutajan siltaa ja Hellan sydäntä. Illan myynnistä Annamaija Vienola-Kokkonen lahjoittaa 10 % Naisten Pankille. Tarjoilun vuoksi ilmoittaudu sähköpostilla (joensuu@naistenpankki.fi) viimeistään maanantaina 10.10. Ilmoita myös, jos voit nauttia vain gluteenittomia leivonnaisia. Lämpimästi tervetuloa!

Joulukuun lounastapaaminen

Aloitamme lounaspalaverin klo 12 ja käsittelemme palaverin asioita lounaan aikana ja sen jälkeen. Lounaan jokainen maksaa itse. Lounaslistaan voit tutustua tässä. Tervetuloa mukaan!

Marraskuun lounastapaaminen

Lounaspalaveri oli suunniteltu pidettäväksi Ravintola Filipofissa alkaen klo 11. Palaamme nyt vanhaan paikkaan eli Teatteriravintolan Varpunen-kabinettiin aloittaen klo 12. Käymme läpi viime aikojen tapahtumat ja miten niissä onnistuimme, mitä opimme ja mitä saimme tulokseksi sekä suunnittelemme tulevia tapahtumia. Lounaan jokainen maksaa itse. Lounaslistaan voit tutustua tässä. Tervetuloa mukaan!

Joulukuun Käteväiset

Käsityöpiiri Käteväisissä jatkamme edellisillä kerroilla aloitettuja käsitöitä joulumyyntiin. Liisan kynttiläpaja tarvitsee raaka-ainetta syksyn ja joulun kynttilöihin. Pistäpä siksi talteen kaikki kynttiläjämät, kun pimenevissä illoissa kynttilöitä polttelet ja tuo ne Liisalle Käteväisiin. Tilaisuuden aluksi on tarjoilua: kahvia, teetä ja tuoreita leivonnaisia, joista on vapaaehtoinen, 5 euron maksu. Ota mukaan omat, terävät sakset, samoin muutkin perusvälineet, puikot, […]

Marraskuun Käteväiset

Käsityöpiiri Käteväisissä jatkamme edellisillä kerroilla aloitettuja käsitöitä ja ideoimme uusia. Tämän syksyn uutuustuotteemme on kuvan kesto-Ribu, joita ompelemme kierrätysmateriaalista. Ribu on karjalaa ja suomeksi riepu, rätti, liina, kangas. Se on kestävä ja pestävä vaihtoehto talouspaperille. Myymme Ribuja 10 kappaleen pakkauksissa. Dukassa on mennyt hyvin kaupaksi mm. bambusta virkatut kasvojen puhdistuslaput (on esitetty toiveita hiukan isommista […]

Lokakuun Käteväiset

Käsityöpiiri Käteväisissä jatkamme edellisillä kerroilla aloitettuja käsitöitä ja ideoimme uusia. Viimeistelemme mm. väli-Käteväisissä ommeltuja tuotteita (HeVi-pussit, tuoksupussit, kesto-Ribut). Kesto-Ribu on uutuustuotteemme; kierrätysmateriaalista valmistettu puhdistusliina. Se on kestävä ja pestävä vaihtoehto talouspaperille. Ribu on karjalaa ja suomeksi riepu, rätti, liina, kangas. Myymme Ribuja 10 kappaleen pakkauksissa, hinta tulee olemaan 5-6 euroa/pakkaus. Liisan kynttiläpaja tarvitsee raaka-ainetta syksyn ja […]

Joensuun NP:n lounastapaaminen lokakuussa

Aloitamme lounaspalaverin klo 11 ja käsittelemme palaverin asioita lounaaseen saakka. Filipofin lounas alkaa klo 12. Jatkamme asialistan käsittelyä lounaan aikana ja sen jälkeen. Lounaan jokainen maksaa itse. Lounaslistaan voit tutustua tässä. Tervetuloa mukaan!