Kranssimyyjäiset

Naisten Pankki Jyväskylä pystyttää jälleen perinteisen kranssien myyntipöydän K-Supermarket Länsiväylän aulaan torstaina 3.11. klo 11 alkaen. Tule hankkimaan kranssi itsellesi tai vaikkapa haudalle pyhäinpäiväksi. Voit ostaa samalla myös Naisten Pankin joulukortteja. Kuvassa on uusi joulukorttimme, jonka on piirtänyt graafikko Oona Katajamäki. Tuotto menee kokonaisuudessaan Naisten Pankin hyväksi. TERVETULOA!  

Naisten Pankin avoin tapaaminen nyyttäripiknikillä

Tule mukaan perinteiselle nyyttäripiknikille kaikille avoimeen tapaamiseen, jossa startataan syyskausi, vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan syksyn tapahtumia. Kokoonnutaan eväiden kera Kortteliklubille, jonka löydät Postin ja Cumuluksen välistä. Voit tuoda pientä syötävää tai naposteltavaa tai tulla muuten vain paikalle tutustumaan. Tervetuloa!

Namaste! Naistenpäivän tapahtuma 9.3. Jyväskylässä

Lämpimästi tervetuloa Maailma Silmussa -tapahtumaan, jossa juhlistamme kansainvälistä naistenpäivää yhdessä Jyväskylän Seurakunnan kanssa tutustumalla naisten elämään Nepalissa. Illassa mukana Krishna Maya Pathak Adhikari kertomassa oman tarinansa. Tilaisuudessa on mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen Kirkon Ulkomaanavun Ukrainan hätäapukeräykseen.    

Jyväskylä

Naisten Pankki Jyväskylä kokoaa yhteen vapaaehtoiset Jyväskylän alueella. Järjestämme sekä itse että yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa vuosittain useita tapahtumia, joissa keräämme varoja kehitysmaiden naisten omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi ja heidän perheidensä elinolojen kohentamiseksi. Jyväskylän Naisten Pankissa toimii useita aktiivisia toimintaryhmiä kädentaidoista kulttuuriin. Meillä toimii myös aktiivinen lukupiiri. Me naistenpankkilaiset käymme mielellämme myös kertomassa toiminnastamme eri tilaisuuksissa. […]

Upeaa olla mukana

(kuvassa:Saija Tolvanen (vas.) ja Riittakaisa Kässi) ”Olen miettinyt monta kertaa, miksi Naisten Pankki tuntuu niin läheiseltä. Ehkä siksi, että naisen on helppoa liittyä tunnetasolla tukemaan toisia naisia”, Jyväskylän vapaaehtoisryhmässä eli aluesolussa toimiva Saija Tolvanen kertoo. ”Ja on todella hienoa, että tämä on suomalainen keksintö!” ”Vapaaehtoistyötä voi tehdä monella tapaa. Kyllä sukkiakin voi kutoa, mutta itselleni […]