Kirjailijavieraana Arttu Tuominen Raumalla

Dekkaristi Arttu Tuominen on kirjailijavieraana Rauman kirjastossa. Tuomisen uusin kirja on Vapahtaja, joka on Delta-sarjan viides teos. Tilaisuuden järjestävät Rauman kirjasto ja Naisten Pankki. Ennen tilaisuuden alkua Naisten Pankilla on kahvi- ja arpamyyntiä, joiden tuotot menevät Naisten Pankin hyväksi. Kirjailijalla on kirjojaan myynnissä (käteismaksu). Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Anneli Kanto kirjailijavieraana Raumalla

Kirjailijatilaisuuden järjestävät Rauman Naisten Pankki ja kirjasto. Ennen haastattelua kuulijoilla on mahdollisuus ostaa arpoja ja nauttia kahvista/teestä. Tuotto menee Naisten Pankin  hyväksi. Lisäksi on mahdollisuus ostaa Anneli Kannon kirjoja (á 20 e.) Lämpimästi tervetuloa!

Lukupiiri Päi avara mailma maaliskuussa

Käsiteltävänä kirjana on Anneli Kannon Rottien Pyhimys (Gummerus 2020). Anneli Kanto saapuu vieraaksemme tiistaina 14.3.2023 klo 17.30. Tilaisuus on Rauman kirjastossa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kirjaston kanssa. Tervetuloa sekä lukupiiriin että Anneli Kannon kirjailijatapahtumaan.

Kirjailijailta Rauman kirjastossa

Lue Naiselle Ammatti ke 27.10. Kirkkonummella

Lue Naiselle Ammatti -tilaisuuden sisältö Näin syntyi Naisten Pankki – Naisten Pankin perustajajäsen ja Kirjatyttö, KTM Leena Majander-Reenpää kertoo mielenkiintoisen tarinan ”Liberian liikuttamien” matkalta vuonna 2007. Naisten Pankin entinen ohjausryhmän puheenjohtaja ja ikiaktiivi, emeritapäätoimittaja Reetta Meriläinen haastattelee kirjailija-toimittaja Minna Lindgreniä. Keskustelun aiheina ovat Lindgrenin teokset Aina on Toivoa (Teos 2020) ja Armon Anneli (Teos 2021). Tilaisuuden […]

Lue Naiselle Ammatti 16.9. Kotkassa

Lukeminen tekee hyvää Kotkassa, kun Naisten Pankin vieraaksi saapuu kirjailija-toimittaja Minna Lindgren. Kirjallisuusillassa keskustellaan paitsi Minna Lindgrenin uusimmista teoksista Aina on Toivoa (2020) ja Armon Anneli (2021) myös lukutaidon merkityksestä meillä ja muualla. Tapahtumassa on kahvio sekä vapaaehtoinen lipaskeräys Naisten Pankin hyväksi. Musiikkia tapahtumassa esittää Kerli Puusepp. Osallistumalla tapahtumaan tuet hauraassa asemassa olevien naisten koulutusta, […]