Nocturne – runoja, musiikkia ja kuvia

Nocturne tuo iloa syyssunnuntaihin. Elämänmakuisia runoja esittävät Tuula Kyyrönen ja Pekka Pennanen. Musiikista ja äänimaailmoista vastaavat muusikko ja musiikin opettaja Anna Voutilainen-Veijonen sekä opiskelijat Helga Joutsenoja, Jaana Leskinen, Anna Heiskanen ja Aada Weeman. Silmäniloa tuovat Tuula Kyyrösen luontokuvat esitysten taustalla. Tapahtumassa on arpajaiset ja tuotemyyntiä. Ohjelma 10€, jolla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta ja omaehtoista yrittäjyyttä.

Padelilla naiselle ammatti

Padel Sawo järjestää yhdessä Naisten Pankin kanssa hyväntekeväisyys-Americanon BilleBeinolla. Mukaan mahtuu 20 harrastepelaajanaista. Lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittautumiset Hanni Sikanen 040 0477 048.

Tulppaanikimppuja solmimaan

Kukkapuoti pioni&poimulehti järjestää maanantaina 6.2. opastusta kukkakimppujen solmimisessa. Valittavissa on runsaasti erilaisia tulppaneja sekä muitakin leikkokukkia. Ryhmiä on kaksi: klo 16-18 ja 18-20. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Osallistumismaksu on 40 euroa, josta Naisten Pankille 5 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy tietty määrä kukkia. Sitova ilmoittautuminen viimeistään 30.1. Pirkko Ulmaselle (pirkko.ulmanen@gmail.com tai 040 9319 095).

Isille – rakkaudella

Vahtivuoren kamariorkesteri solisteineen on valmistanut isänpäiväksi konserttiohjelman, joka seurailee ihmisen elämänkaarta ja luotaa isien ja lasten välisiä suhteita eri elämänvaiheissa. Miten tuon kaiken voi toteuttaa musiikin keinoin, se selviää paikan päällä. Konsertti on tehty isille rakkaudella, mutta se sopii myös isien lapsille! Ohjelman tyylillinen kirjo ulottuu oopperasta klassisen musiikin helmien kautta popmusiikkiin ja gospeliin, joten […]

LNA-vieraana Emmi Itäranta ja Teemestarin kirja

Tilaisuus alkaa klo 17 omakustanteisella kahvitarjoilulla. Tarjolla on uusi Toivo-Unelma -suklaa/puolukkakakku, 5,20€/kakkupala. Samanaikaisesti kirjamyyntiä ja signeerauksia. Naisten Pankin tuotemyynti- ja arpajaispöytä on avoinna. Klo 17.10 Naisten Pankin toiminnan esittely ja Ramin konditorian tervehdys. Oili Kaipiainen-Seppänen esittelee kirjailijan ja haastattelee häntä. Aiheena on Teemestarin kirja. Kuulijoilla on tilaisuus esittää kysymyksiä kirjailijalle, minkä jälkeen kirjamyynti jatkuu ja […]

Sirpa Kähkönen ja naisen työ

Mikä on naisen rooli ja asema työmarkkinoilla, siitä keskustelee kirjailija Sirpa Kähkönen toimittaja Katja Hedbergin kanssa Tuomasmessun etkoilla Alavan kirkon seurakuntasalissa syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Seurakuntasaliin katetaan myös Naisten Pankin arpajais- ja myyntipöytä.    

Sirpa Kähkönen Tuomasmessun vieraana

Naisten Pankki on mukana klo 18 alkavassa Tuomasmessussa Alavan kirkossa syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Vieraana on kirjailija Sirpa Kähkönen, jonka puheen aiheena on ”Kantakaa toinen toistenne kuormia”. Kolehti kerätään Naisten Pankille.  

KNA Kallaveden maisemissa

Väinölänniemen hienot Kallavesi-maisemat ovat Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman näyttämönä. Kokoontuminen Cafe Wäinön luona. Poutasäällä kahvilan on luvattu olevan auki.

Minnan kanssa kävelylle

Minna Canth –kävelyllä tutustutaan Kuopiossa toimineisiin vahvoihin naisiin. Kävely kestää kaksi tuntia ja matkalla käydään mm. kahden yhdessäkin vaikuttaneen naisen, Minna Canthin ja Elisabeth Stenius-Aarneenkallion muistomerkeillä ja puistoissa. Kävelyt järjestetään yhteistyössä Kuopion oppaiden kanssa torstaina 1.9. klo 17-19 ja torstaina 8.9. klo 17-19. Oppaana toimii Ritva Silvennoinen. Kokoontuminen Siskotyttö-patsaan luona klo 17.00. Ilmoittaudu viimeistään 30.8. […]

Toivon torilla tavataan

Toivon tori -tapahtumassa Rouvasväen yhdistyksen upea Kristallisali täyttyy taiteesta. Mukana ovat Kirsi Soininen, Jukka M. Lempinen, Nina Louhimaa, Mikko Toivanen ja Terhi Mikkonen. Musiikkituokiot viihdyttävät vieraitamme. Myyntipöydästä löytyy lahjoja ja kortteja kevään juhlijoille. Tuoreet terveiset Naisten Pankin hanketyöstä tuo vieraamme Jaana Jokinen lauantaina klo 14. Pop up -ravintolassa voi nauttia herkullisen keittolounaan klo 11.30-15. Tapahtuma […]