Lahjoita nyt!

Äiti seisoo pieni lapsi kädessään tiiliseinän edessä.. Uganda.

Kriisi koettelee naisia aina rajusti. Naisten ammatillinen koulutus ja yrittäjyystaidot ovat pääomaa, jota mikään kriisi ei voi heiltä viedä. Sinun tukesi naisille on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Kutsu työnantajasi lahjoittamaan >>

Mitä lahjoituksellasi saadaan aikaan?

Lahjoituksesi tukee hauraassa asemassa olevia naisia konkreettisesti ja tehokkaasti. He saavat ammatillista koulutusta, mahdollisuuden ansiotyöhön ja tukea yrittäjyyteen.  Naisten koulutus on avain omaan ammattiin ja toimeentuloon. Koulutetulla naisella on paremmat vaikutusmahdollisuudet elämäänsä. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin.

30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin
75 eurolla nainen saa starttirahan oman yrityksen perustamiseen.
400 eurolla kuusi naista saa mahdollisuuden osallistua lukutaitotunneille ja oppia lukemaan

Haluatko varmistaa, että tukesi naisille on kestävää?

Tule Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi >>

Kuukausilahjoituksella tuet naisten yrittäjyyttä helposti ja kestävällä tavalla. Kuukausittainen lahjoitus on helppo tapa varmistaa säännöllinen tuki mahdollisimman monelle tytölle ja naiselle kehitysmaissa. Kuukausilahjoittajana saat säännöllistä tietoa siitä, miten tukesi muuttaa naisten asemaa.

Tee arvokas sijoitus ja tule osakkaaksi >>

Naisten Pankin osakkaaksi pääset lahjoittamalla 750 euroa. Se on esimerkiksi jo kokonaisen kyläpankin alkupääoma Kambodzhassa.  Osakkaana olet osa aidosti kestävää kehitystä tasa-arvon puolesta. Katso, ketkä kaikki ovat jo mukana.

Anna Naisten Pankin Toisenlainen Lahja >>

Anna läheisellesi lahjaksi jotain erityistä. Naisten Pankin eettisenä lahjana voit lahjoittaa Stipendin tytölle, Ammatin naiselle, Pienlainan, Yrittäjyyskoulutuksen tai Naisten Pankin osakkeen.

 

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.