Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella turvaat naisille valoisamman tulevaisuuden.

Eikö olisi upeaa, jos jokaisella ihmisellä myös kehitysmaissa olisi mahdollisuus juoda puhdasta vettä, saada riittävästi ruokaa ja hankkia oma toimeentulo? Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa kehitysmaiden köyhimpiä naisia sekä heidän perheitään.

Kun olet ensin huomioinut testamentissasi läheisesi, harkitsisitko vielä kaukaisen lähimmäisen liittämistä testamenttiisi?

Miksi testamenttilahjoitus?

Muistamalla Naisten Pankkia testamentissasi voit jättää perintöä myös kehitysmaiden naisille. Testamenttilahjoituksella olet mukana parantamassa monen köyhän naisen elämää tulevaisuudessa. Testamenttilahjoituksen ei tarvitse olla suuri – jokaisella lahjoituksella on merkitystä köyhän naisen elämässä. Testamenttilahjoitukset ovat tärkeitä työmme jatkumisen turvaamiseksi.

Yleishyödyllisenä järjestönä Kirkon Ulkomaanavun ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Tutustu testamenttilahjoitukseen kotona

Voit tilata kotiisi esitteen, jossa on tietoa testamenttilahjoituksesta ja testamentin teosta.

Testamenttiesitteen tilaus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit myös tilata esitteen lahjoittajapalvelustamme puhelimitse 020 787 1201 tai sähköpostitse: naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi. Halutessasi voit tutustua esitteeseen myös tästä.

Lisätietoja Sofia Rindmarilta sähköpostitse: sofia.rindmar(at)kirkonulkomaanapu.fi tai puhelimitse numerosta 040 645 3468.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.