Joulun kortti- ja koristetalkoot Tuunaajamutsin johdolla -uusi pvm 22.11. – Espoo

Vastavoimaa digi-, toimisto- ja tietotyölle! Sitä saa Tuunaajamutsin työpajassa. Kokoonnutaan yhdessä tekemään joulukortteja ja joulukoristeita.

Tilaisuuteen 27.9. ei saatu riittävästi osallistujia. Tilaisuus siirretään ja uusi pvm on 22.11.2023. Tämä ilmoitus päivittyy.

Tuunaajamutsiksi ilmoittautuu Annakaisa Kilpinen, käsillä tekemisen ilon löytänyt yrittäjä.

Annakaisa kertoo: Kierrättäminen ja vanhasta uuden tekeminen oli ensin rentouttava, ekologinen, luova ja hauska harrastus vastapainoksi päivätyölle digitaalisten asioiden parissa. Harrastus lähti käsistä, kun perin käsityönopettaja-äitini vanhat käsityöt, materiaalit ja välineet.

Annakaisa sai tunnustusta Kuukauden käsityöblogistaan (11/2013 alkaen), unelma yrittäjyydestä alkoi vahvistua ja hän ryhtyi yrittäjäksi jakamaan tietoa käsillä tekemisen ja kierrättämisen hyvistä vaikutuksista.

Tilaisuudessa Annakaisa pitää alustuksen siitä, miten käsillä tekeminen vaikuttaa mielen hyvinvointiin. Sen jälkeen päästään askartelemaan!
Materiaalina käytetään painotalon ylijäämäkartonkia, tapettimallikirjan sivuja, suklaafoliota, jouluntoivotustekstit tehdään esimerkiksi tussilla. Näitä Annakaisa tuo käyttöömme. Jos haluat, voit myös tuoda, mitä joulukortteihin sopivaa löytyy kotoasi.

Myynnissä on Naisten Pankin kynttilöitä, jotka ovat suomalaisen Desico Oy:n valmistamia.
– Pöytäkynttilät palavat pitkään (50 h), värit joulunpunainen ja oranssi, hinta 12 € /kpl
– Kruunukynttiläniput (7 kpl) ovat sekoitus punaista ja oranssi, hinta 15 € /nippu.
Ostokset toivotaan maksettavaksi maksukorteilla (käytössä Verifone-maksupääte).

Osallistumismaksu 20 € sisältää luennon, askarteluohjauksen ja materiaalit. Lisäksi tekijä saa itselleen kolme askartelemaansa korttia ja loput jäävät Naisten Pankki Espoon myyntiin ja edelleen kehittyvien maiden naisten koulutukseen.

Osallistumismaksun voi maksaa ennakkoon Naisten Pankki Espoon tilille FI89 1544 3000 1333 35. Viite 20271.
Ilmoittaudu  espoo@naistenpankki.fi Saat vahvistusviestin paluupostissa.

Lämpimästi tervetuloa –  ystävien kanssa!

Naisten Pankki Espoo