Kävele Naiselle Ammatti Espoon Haukilahdessa 13.9.2015

Espoon naistenpankkilaiset järjestävät Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman Espoon Haukilahteen. Starttipaikkana on Mellstenin uimarannan kahvila Café Mellsten.

Tapahtuma järjestetään Espoossa toista kertaa. Viime vuonna oli vajaa 100 kävelijää. Tänä vuonna tavoitteena on saada 200 espoolaista mukaan hyvän asian puolesta.

Iloinen tilaisuus avataan haitarimusiikin tahdissa. Ennen kävelyä saat lihakset lämpimiksi ohjatulla jumpalla. Parin kilometrin kävelyreitit mutkittelevat Espoon kauniilla merenrantareitillä, ja voit valita itsellesi sopivalla tahdilla kulkevan ryhmän.

Kävelyn päätteeksi voit levähtää ja nauttia Café Mellstenin maukasta sisilialaista kasviskeittoa lisukkeineen hintaan 9,50€.

Tilaisuuden aikana myymme myös arpoja, joiden tuotto käytetään Naisten Pankin toiminnan tukemiseen. Pääpalkintona voit voittaa viikonlopuksi käyttöösi täyssähköauton, Nissan Leafin! Lisäksi palkintoina on muita mieleenpainuvia kokemuksia, muun muassa kulttuurilippuja ja lahjakortteja.

Jos sinulla on hyviä palkintoideoita ja haluat osallistua arpajaispalkintojen hankintaan, ota yhteyttä minna-kaarina.forssen(at)alumni.aalto.fi. Myös näin voit olla tekemässä hyvää.

Tervetuloa kävelemään kanssamme.
Pistä sana kiertämään ja haasta ystäväsikin mukaan!

Ilmoittautua voit allaolevasta linkistä ja tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen verkkopankkitunnuksillasi.

ILMOITTAUDU!

Naisten Pankki
Espoon kävelytiimi

Espoon tapahtuma Facebookissa

Pääkaupunkiseudulla Kävele Naiselle Ammatti järjestetään myös Helsingissä.

Valtakunnalliset yhteistyökumppanit

pääsponsorit-verkkosivuille-880x204