Kävele Naiselle Ammatti Joensuussa

Joensuussa pannaan yhdessä hyvä kiertämään! Kävelemme yhdessä kehitysmaiden naisille Ammatteja 13.9.2015.

Naisten Pankki järjestää valtakunnallisen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman viikolla 37. Joensuussa kävellään kehitysmaiden naisille Ammatteja jo kolmatta kertaa. Naisten ja tyttöjen kouluttaminen on yksi erinomainen keino kehitysmaiden elinolojen kohentamiseen paikan päällä.

Tänä vuonna leppoisa perhetapahtuma lähtee liikkeelle Botanian kasvitieteellisen puutarhan vehreästä puistosta, Heinäpurontie 70, klo 12.00. Reippailureitin pituus on reilu kilometri ja sen varrella meillä on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua Linnunniemen ja Vainonniemen romanttiseen huvilakulttuuriin oppaamme Leena Käyhkön opastuksella.

Kävellä voit yksin tai kaksin, ryhmässä tai rykelmässä. Ja jos innostusta riittää voit vaikka pukeutua huvilateeman hengessä tai muuten hassutellen. Joensuussa jaetaan ilmapalloja ja Reilun kaupan banaaninkin voi bongata Botanian puistossa. Myös trooppiseen perhospuutarhaan pääsee kurkistamaan 50 %:n alennuksella.

Kutsumme kaikkia Naisten Pankin ystäviä, yhteisöjä, järjestöjä, vapaaehtoisverkostoja, kuoroja ja yrityksiä henkilökuntineen osallistumaan sekä haastamaan lähipiirejään porukalla panemaan hyvää kiertämään. Jos ette pääse osallistumaan Joensuussa, niin kävellä voi saman viikon aikana myös omalla paikkakunnalla.

Lahjoittamalla Ammatin à 30 euroa autamme kehitysmaan naisia hankkimaan itselleen koulutuksen, ammatin ja toimeentulon – ja siten saamaan arvostusta omassa yhteisössään.

Tervetuloa mukaan. Viihdytään yhdessä ja laitetaan hyvä kiertämään!

Ilmoittaudu tapahtumaan allaolevasta linkistä ja tee haluamasi lahjoitus verkkopankkitunnuksillasi.

Lisätietoja: irja.kinnunen(at)kolumbus.fi tai joensuu(at)naistenpankki.fi