Kävele Naiselle Ammatti Joensuussa

#äläunelmoi
Joensuussa kävellään Ammatteja kasvitieteellisessä puistossa opastetusti 11.9. klo 12.00-14.00

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA!

Valtakunnallinen KNA-tapahtuma järjestetään neljännen kerran Joensuussa. Kävelemme verkalleen ja tutustumme Kasvitieteelliseen puistoon

(Arboretum) oppaan johdolla. Voit tulla yksin tai ryhmässä – ota mukaan vaikka koko suku ja haasta ystäväsikin. Kävelytapahtuman ohjelmaa mm. puun istutus, musiikkiesityksiä, sieninäyttely, Reilun kaupan näytteitä, arpajaiset (5 e/arpa, kympillä 3 arpaa, joka arpa voittaa).

Voit myös kävellä aikana ja paikassa, joka sinulle parhaiten sopii! Lenkkiporukalla, lasten kanssa lähipuistossa, omin päin marjametsässä, shoppailukierros ystävän kanssa tai turistikierros lomamatkalla. Itsenäisesti on kävelty mitä erilaisimmissa paikoissa Kiotosta Äkäslompoloon. Lue lisää Oma Kävelystä!

Miksi osallistua kävelylle?

Naisten Pankin perinteeksi muodostunut Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään seitsemättä kertaa 11.9.2016. Tapahtuma järjestetään lukuisilla paikkakunnilla Suomessa ja ulkomailla. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa kävelemme yhdessä muutaman kilometrin matkan ja pidämme hauskaa. Voit tulla yksin tai ryhmässä – ota mukaan vaikka koko perhe ja haasta ystäväsikin! Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme yhden Ammatin suuruista lahjoitusta (à 30 EUR)  / kävelijä. Lahjoittamalla autat kehitysmaiden naisia hankkimaan koulutuksen, ammatin ja toimeentulon.

Tervetuloa mukaan kävelemään parempaa tulevaisuutta kehitysmaan naisille!

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

HALUATKO VAIN LAHJOITTAA?

Palaa takaisin Kävele Naiselle Ammatti -pääsivulle.