Kävele Naiselle Ammatti 9.9.2018 Tampere

Nyt on taas aika kävellä maailmaa paremmaksi! Tule mukaan reippailemaan kehitysmaiden naisille Ammatteja Tour de Pyynikkiin.

Ilmoittaudu ja lahjoita>>

Mikä on Kävele Naiselle Ammatti?

Suomen suurin hyväntekeväisyyskävely, Kävele Naiselle Ammatti, järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kävelyä järjestetään eri paikkakunnilla ympäri Suomen sekä ulkomailla. Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30€, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Toivomme jokaisen kävelijän lahjoittavan keräykseen sopivaksi katsomansa summan. Jo 30 euroa auttaa yhden naisen ammatin alkuun.

Ohjelma

Pyynikillä kävellään Naisille Ammatteja 9.9. klo 11-14. Lähtö näkötornilta. Ilmoittautua voi myös Naisten Pankin kojulla paikan päällä.
Tule kävelemään kauniille Pyynikin harjulle noin 3 kilometrin pituinen pururata ja tue naisten toimeentuloa kehitysmaissa. Verryttelyjumppa alkaa klo 11 toteuttajana Kauppi Sports Center. Tango Wellness Motivator -Aktiivisuusranneke on esittelyssä ja sitä voi testata maastossa. Perheen pienimmille on tarjolla huippujuttu. Kaivuri-Jussi on koneineen on paikalla ja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla oikeaa kaivinkonetta.  Koeajomaksu (2 euroa) tilitetään Naistenpankille. Pelastuslaitoksen paloauto myös paikalla tutustumista varten. Vapaaehtoinen kävelymaksu on 30 euroa. Tampereen kävelytapahtumaa ovat tukemassa: BDO, Maarakennus T. Haavisto Oy, Luotain Consulting Oy, K-Supermarket Ratina, Tango sekä Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto Mainio. Nähdään!

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Haluan vain lahjoittaa

Palaa Kävele Naiselle Ammatti pääsivulle