Avoimia tehtäviä Naisten Pankissa: Vaasa ja Helsinki

image

Vaasan ja pääkaupunkiseudun Naisten Pankin aluesolut etsivät puheenjohtajia! 

(Päivitys 19.6. Pääkaupunkiseudun aluesolun puheenjohtajaksi on valittu Liisa Kapanen.)


(Päivitys 8.7. Vaasan aluesolun puheenjohtajakaksikoksi on valittu Susanna Kuula ja Sirpa Muotio.)

Lisätietoja:
Vaasa, Marita Niemelä: marita.niemela(at)netti.fi
Pääkaupunkiseutu, Marja-Riitta Kaivonen: marja-riitta.kaivonen(at)pp.inet.fi ja 040-749 1409
 
 
___________________________________
 
Lisätietoja pääkaupunkiseudun solun puheenjohtajan tehtävistä: 

TULE VETÄMÄÄN NAISTEN PANKIN PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUESOLUA

Pääkaupunkiseudulla toimii aktiivinen Naisten Pankin solu, joka tarvitsee uuden vetäjän.  Jätän tehtävän perheemme uusien suunnitelmien vuoksi.
 
Solun vetäjänä vastaat toiminnan koordinoinnista, joka käytännössä tapahtuu johtoryhmän kokouksissa.  Apunasi on joukko innostavia konkareita. Puheenjohtaja rooli muotoutuu toki sitä hoitavan henkilön mukaan.  Tehtävään et tarvitse pitkää kokemusta Naisten Pankista. Itse olin ollut mukana vuoden. 
 
Kesän aikana keskitytään sovittuihin hankkeisiin eikä johtoryhmä kokoonnu.  Syksyn alussa meillä kuitenkin tulisi olla kapulanvaihto valmiina. 
 
Johtoryhmä asettaa vuosittaiset tavoitteet. Toiminnasta vastaavat aktiiviset tapahtumatiimit sekä viestintätiimimme, joka mm. koostaa kuukausittaisen uutiskirjeen pääkaupunkiseudun verkostolle. Johtoryhmä ja viestintätiimi kokoontuvat kerran kuukaudessa.
 
Tavoitteiksemme olemme asettaneet aktiivisen viestinviennin valtakunnallisten teemojen tukemiseksi sekä tehokkaan oman varainhankinnan. Olemme rekisteröityneet yleishyödylliseksi yhdistykseksi, jonka puheenjohtajana solun vetäjä toimii.  Erilaisia viestinvientitapahtumia, joissa olimme kertomassa Naisten Pankista, oli tämän vuoden tammi-toukokuussa 15 kappaletta ja vuoden nettotuottotavoitteemme on 28 000 – 30 000 euroa. 
 
Pyrimme keskittämään voimat tapahtumiin, joista saatava hyöty joko viestinviennin tai tuottojen muodossa on mahdollisimman suuri. Viestinvientipyynnöt tulevat useimmiten puheenjohtajalle. Yhdessä viestintätiimin kanssa varmistat, että tilaisuuksiin löytyy viestinviejä ja toimit tarvittaessa yhteyshenkilönä. 
 
Pääkaupunkiseudun verkosto on laaja (n. 800 henkilöä postituslistalla) ja haasteemme on ollut ja tulee varmaan olemaankin sisäisen tiedonkulun varmistaminen. 
 
Aktiivisia tekijöitä tapahtumiin tarvitaan jatkuvasti ja heitä verkostosta löytyy – haasteemme on tavoittaa heidät.  Tässä niin johtoryhmällä kuin viestintätiimilläkin riittää vielä tehtävää. 
 
Kerron mielelläni lisää niin pääkaupunkiseudun toiminnasta kuin tehtävästäkin. Ota yhteyttä joko sähköpostilla  marja-riitta.kaivonen(at)pp.inet.fi tai puhelimitse 040-749 1409. 
 
Marja-Riitta Kaivonen
solun nykyinen vetäjä