Golfaa Naiselle Ammatti 2013 – Suomen Golfliiton ja Naisten Pankin yhteistyö

image

Golfaa Naiselle Ammatti –
Suomen Golfliiton ja Naisten Pankin yhteistyö 

Suomen Golfliitto ja Naisten Pankki jatkavat vuonna 2012 alkanutta yhteistyötä myös tänä vuonna.

SGL Trophy on golfseuroissa kesäkuussa järjestettävä hyväntekeväisyysparikisa. Naisten Pankille ohjataan jokaisen pelaajaparin pelimaksusta kymmenen euroa. Pelaava pari voi koostua naisista, miehistä tai olla sekapari, kyseessä ei siis ole pelkästään naisten peli. Myös juniorit ja seniorit voivat hyvin osallistua kilpailuun. 


Vuonna 2012 Golfaa naiselle ammatti SLG Trophyn alkukilpailuissa oli mukana 59 seuraa ja 2000 golffaria. Kaudella 2013 tavoitellaan 50 prosentin kasvua! Tavoitteena on saada alkukilpailuissa 3000 pelaajaa golfaamaan kehitysmaan naisille ammatteja. 
 
Alkukilpailut järjestetään kesäkuun aikana kaikissa mukaan ilmoittautuneilla golfseuroissa. Seurat voivat ilmoittautua mukaan SGL Trophyyn koko huhtikuun ajan. Nyt ilmoittautuneita seuroja on mukana 57 kpl ja mukaan mahtuu vielä! 

Golfaa naiselle ammatti -yhteistyön tavoitteena on saada mahdollisimman paljon pareja osallistumaan alkukilpailuihin. Mikäli omassa seurassasi ei pelata SGL Trophya, voit hyvin mennä pelaamaan sitä johonkin muuhun seuraan.

Seurojen ilmoittautumisia voi seurata Golfliiton sivuiltaLopulliset tiedot päivitetään sivuillemme huhtikuun aikana.